Bomba Patladı! Delikanlı Sadi Dizisi Yakında Geliyor! Delikanlı Sadi Dizisi Ne Zaman Ekranlarda Olacak?

Bomba Patladı! Delikanlı Sadi Dizisi Yakında Geliyor! Delikanlı Sadi Dizisi Ne Zaman Ekranlarda Olacak?

Kırmızı Oda dizisinde rol alan Sadi karakteri son bulmuştu. Çok sevilen Sadi karakteri Acun Medyadan tartışmalı ayrıldı. Sadi karakteriyle alakalı dizi olacak mı ? merak konusu oldu? Delikanlı Sadi dizisi ne zaman?

Erkan Petekkaya Tv8`de yayınlamış olan Müzik ödülleri töreninde Kerimcan Durmaz`a ödül verilmesine tepkisini koymasıyla; “Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh”  sözlerini paylaştı.

Ben Çok Kötü Birisiyim!

Acun Ilıcalı sunmuş olduğu Survivor yarışmasından “Benim kanalımda adam bana küfür ediyor. Ben sosyal medyaya kalsa zaten çok kötü birisiyim”  sözlerini paylaştı. Sevilen karaktere hayat veren Delikanlı Sadi`nin bitmemesi gerektiğinin sesini duyan yönetmen çalışmalara başladı. Sizce, neler olacak?

Dizi İçin Çalışmalar Başladı!

Erkan Petekkaya sosyal medya hesabından; “Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte”  sözlerini ön plana sürdü ve vedasını duyurmuştu.  Ancak her son bir başlangıç olmuş oldu Delikanlı Sadi`nin dizisi için çalışmalar başladı. Sizce, Delikanlı Sadi`nin yönetmeni kim olması bekleniyor?

Herkes Mutlu Dört Gözle Bekleniyor!

Bir kullanıcı sosyal medya hesabı üzerinden iddiasına göre içerde dizinin yönetmen oturan Uluç Bayraktar, Delikanlı Sadi için çalışmaları başlattı. Kırmızı Oda dizisinden olaylı ayrılmış olan ismin ise böyle bir projede yer alıp almayacağı merak konusu olmuşken; henüz iddia aşamasında olan bu durum ise bir çok kişiyi mutlu etmiş oldu.

Sevilen bir karakter olmuş olmasından ötürü, Delikanlı Sadi`nin hikayesini tekrar Erkan Petekkaya`nın anlatması sosyal medya tarafından istenildi.