Biran Damla Yılmaz Dünyaya Açılmak Varken Yasak Elma'da Kaldı!

Biran Damla Yılmaz Dünyaya Açılmak Varken Yasak Elma'da Kaldı!

Yasak Elma oyuncusu Biran Damla Yılmaz'dan gelen açıklamalar gözler önüne serildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası ortaya çıkıyor. Öte yandan oyuncu ile ilgili neler biliyoruz? Oyuncunun reddettiği dünya dizisini duyanlar bir süre daha ondan söz edecek...

Biran Damla Yılmaz “Dr. Death” dizisinden teklif aldığını doğruladı. Ünlü isim, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Öte yandan dizinin yeni sezonunda yer alacağı bilgisi de büyük ses getirmiş vaziyette.

Oyuncu Haberi Doğruladı!

Biran Damla Yılmaz, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Oyuncu,  “Dr. Death dizisinin ikinci sezonunda yer almam için teklif aldığım haberleri doğrudur. Programlarım çakıştığı için kabul etmedim”  ifadesine yer vererek dizi teklifini reddettiğini resmen doğrulamış oldu. Bu haberi pek çok izleyicisi şaşkınlıkla karşıladı. Çünkü pek çok oyuncunun hayali olan dünyaya açılma fırsatını kendi elleriyle reddetti.

İzleyiciler Bile Şaşırdı!

Biran Damla Yılmaz'ın açıklaması ile birlikte izleyiciler ne diyeceğini bilemedi. Çünkü kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Öte yandan Yasak Elma dizisi için dünyaya açılmaktan vazgeçmesi ise büyük ses getirdi. Bakalım gelinen noktada oyuncudan farklı açıklamalar da gelecek mi göreceğiz.