Bir Zamanlar Kıbrıs Ne Zaman Yayınlanacak? Oyuncu Kadrosu Kim?

Bir Zamanlar Kıbrıs Ne Zaman Yayınlanacak? Oyuncu Kadrosu Kim?

Bir Zamanlar Kıbrıs İçin detaylar ortaya çıkıyor dizi ne zaman yayınlanacak? . Hikayesi ve oyuncuları kim detaylar haberimizde paylaşıldı.

Bir Zamanlar Kıbrıs duyurulmasından itibaren heyecan üretmişti. Kişiler bu tür dizinin nasıl olacağı konusunda araştırmalara başladı. Kadroya bakıldığında son zamanlar iz bırakmış kişiler yer alıyor. Tarihi dizi olarak sunulacak yerde TRT1 ekranlarında ışık tutmak amacıyla dönemi yansıtacak. Bu yüzden tarih konu temalarda TRT1 önemle bu yüze çalışıyor. Yaptığı girişimle birlikte oldukça uzun süre konuşulacak durumda olacak.

Bir Zaman Kıbrıs Neyi Anlatıyor?

TRT 1 tarih konularında öncü bir şekilde yaklaşarak girişimlerini yapıyordu. Bu seferki proje Bir Zamanlar Kıbrıs adıyla birlikte çıkıyor. Dönemin Kıbrıs nostaljisini yaşatarak izleyicilere göstermek olacak. Kıbrıs hikayelerini anlatarak ve dönemsel bilgilerini de yer edinerek yavru vatan Kıbrıs’ı gösterecek. Bu yüzden usta oyuncularla hareket ederek bu dönemi bizlere yaşatacak. Dönem olarak da 1963 yılında oluşan şiddet olaylarına değinerek hareket edecek. Bu dönem oluşan hikayelerde izleyicinin karşısına çıkacak ve tarihi biraz daha iyi anlamış olacağız.

Bir Zamanlar Kıbrıs Oyuncu Kadrosu

Bir Zamanlar Kıbrıs oyuncu kadrosu olarak Kemal Dereli, Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Gülper Özdemir, Tayanç Ayaydın, Devrim Saltoğlu gibi oyunculardan oluşuyor. Kadro bakımından oldukça iddialı bir giriş olduğu da görülüyor. TMC filmin yapımcılığıyla birlikte Erol Avcı yapımcılığı üstlenmesiyle birlikte büyük bir senaryoyu yönetecek.

Bir Zamanlar Kıbrıs Yorumları

Bir Zamanlar Kıbrıs hayranları şimdiden oluşmaya başladı. Her bir oyuncunun belli bir hayranları bulunuyor. Bu hayranlarda ünlüleri sürekli projelerini takip ediyor. Ekibin sağlam olması sebebiyle şimdiden bir kitle sabırsızlıkla bu durumu bekliyor. TRT1 yapımlarını beğenen kitle bir hayli fazla bulunuyor.

 Bu durum karşısında dizinin ilk bölümden itibaren etkileri görüleceği şimdiden fark ettiriyor. Özellikle son zamanlarda diziler de göremediğimiz Ahmet Kural da olması izleyicileri şaşırttı. Bu tür dizi de yer alması neredeyse ilk olacak. Genellikle komedi dizilerinde görüyorduk. Farklı temayla giriş yapması oyunculuk kariyeri açısından değişik bir izlenim sağlayacak. Dönemin kıyafet dekorasyonları dikkat edilecek boyuta gelecek. Bu eski tarihi yapımlarda en çok dikkat edilen mevzular olarak görülüyor. Bir Zamanlar Kıbrıs gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.