Bir Zamanlar Kıbrıs Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu! İzleyicilerden Tam Not Aldı!

Bir Zamanlar Kıbrıs Duygu Dolu Anlara Sahne Oldu! İzleyicilerden Tam Not Aldı!

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan'ın başrolde olduğu Bir Zamanlar Kıbrıs dizisindeki başarılı performans izleyenlerin gözünden yaş getirdi. Dizinin "Kanlı Noel" olaylarını dahi detaylı şekilde işlemesi gözden kaçmadı. Duygu dolu anlar yaşandı.

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi, Kıbrıs'ta yaşayan Türklerin yaşadığı zor zamanları konu alıyor. Dizideki sahneler o kadar gerçekçi ve etkileyici ki diziyi izleyenler gözyaşlarına hakim olamıyor. Özellikle de zamanında komedi alanında pek çok dizide yer almış ve film çekmiş olan Ahmet Kural'ı performansı adeta büyüledi. Kendisinin uzun zaman sonra ilk defa bu kadar ciddi bir rolde yer alması izleyenlerin ilk başta garibine gitti ancak daha sonra takdir edildi. Dizinin sevilen karakterleri arasında yerini almış oldu. 

Serkan Çayoğlu'nun İmajı Beğenildi

Dizide Ankaralı karakterini canlandıran Serkan Çayoğlu'nun imajı ise izleyicileri dilinden düşmedi. Diziye yakışır şekilde bir imaj edinen ünlü oyuncunun yeni hali çok beğenildi. Dizinin gerçekçiliği açısından önemli bir görünümle ekran karşısına çıktı. 

Bir Zamanlar Kıbrıs Ağlattı!

Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin yeni bölümlerinde çok daha etkili sahnelerin yayınlanacağı konuşuluyor. Öyle ki, o dönemi yaşamış olan pek çok kişi dizinin senaryosunu çok beğendi. O dönemleri bir kez daha hatırladıkları için duygusal anlar yaşandı. Yakın geçmişte yaşanan bu olayla ilgili detaylara inilmesi de gözden kaçmadı.

Dizide Kanlı Noel İşlendi!

Kanlı Noel olayıyla 21 Aralık 1963'te başlayan saldırılara ilişkin önemli sahneleri çekildiği görülüyor. Türklere yapılan saldırıların konu alındığı dizide Kıbrıs Barış Harekatı gerçekleşene dek dizinin çekimine devam edileceği belirtildi. Dolayısıyla dizi içerisindeki süreye bakacak olursak yaklaşık 11 yıllık bir zaman dilimi yer alıyor. Bu da Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin ortalama birkaç sezon sürebileceği anlamına gelmekte. Diziyi severek izleyenler Türklere karşı yapılan bu zulmü anımsamak ve unutmamak için bu yapımın oldukça önemli olduğunu dile getiriyor. Bakalım Bir Zamanlar Kıbrıs'ın yeni bölümünde ne gibi olaylar yaşanacak ve izleyicilerin merakla beklediği bölümde hangi detaylara yer verilecek. Ünlü oyuncuların yakın tarihe adeta hayat verdiği görülüyor.