Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi İçin Şoke Edici Açıklama! Dizi Bu Sezon Yayınlanmayacak mı? Başrol Oyuncusu Açıkladı!

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi İçin Şoke Edici Açıklama! Dizi Bu Sezon Yayınlanmayacak mı? Başrol Oyuncusu Açıkladı!

Yetenekli oyuncu Pelin Karahan her yıl olduğu gibi Bodrum'da evine giderek yaz aylarını ailesi ile birlikte geçirdi. Pelin Karahan eşi Bedri Güntay'a çocukları emanet ederek Kenan Doğulu'nun tiyatro konserine gitti. İşte haberin tüm detayları...

Kameralara yakalanan Pelin Karahan tatilin güzel ve keyifli geçtiğini söyleyerek Bir Zamanlar Kıbrıs adlı dizi hakkında da konuştu. Açıklamalarına devam eden yetenekli oyuncu Pelin Karahan yazlık hayatı sevdiğini, her gün çocuklar ve arkadaşlarıyla vakit geçirdiğini belirtti. Bodrum'un kalabalık olduğunu söyleyen yetenekli oyuncu birkaç gündür dışarıya çıkmadıklarına anlatarak trafik yoğunluğundan bahsetti.

Bunun dışında kalabalığa girmenin doğru olmadığını da söyleyen Pelin Karahan, konser için dışarı çıktığını açıkladı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde İnci karakterine hayat veren yetenekli oyuncu yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi. İlk sezonda 9 bölüm süren dizi Kıbrıs halkının yaşadığı zulmü ekranlara taşıyor.

Karahan’dan dizi hakkında detaylar!

Karahan’dan dizi hakkında detaylar! 1963 yılında ‘Kanlı Noel’ olarak bilinen olayları ile Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi büyük ilgi çekti. Türk halkının yaşadığı zulmü sansürlemeden ekranlara taşıyan dizi izleyicilerin adeta kanını donduran sahneleri büyümesinde barındırdı. Yetenekli oyuncu Pelin Karahan yaz sıcaklarının başlamadan Kıbrıs'ta çekimlerin bitmesinden memnun olduğunu dile getirdi.

Alınan bilgiler neticesinde ekibin yaz sonunda bir araya geleceğini ve ikinci sezon çekimlerinin başlayacağı ortaya çıktı. Dizinin ilk sezonunun ara vermesinin ardından imajını yenileyen oyuncular da dikkatlerden kaçmadı. Pelin Karahan, dizinin yeni sezonunda çok önemli gelişmelerin yaşanacağına açıkladı.

Fakat sıcaklıktan dolayı Kıbrıs'ta çekim yapmakta zorlandığını söyleyen oyuncu şu an iki katı sıcaklık yaşadıklarını ve yaz sonunda çekimlere başlayacaklarını belirtti. Çocuklardan dolayı gidip gelmek zorunda kaldığını söyleyen oyuncu temponun yorucu olduğunu fakat işini çok sevdiğini dile getirdi. Bunun dışında Bir Zamanlar Çukurova ekibi de sıcaklıklardan dolayı şikâyet ediyordu. Bundan dolayı çekimler ağustos sonunda başlayacak.