Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Başlıyorken Final Yapacak Olan Diğer Dizi Netleşti!

Bir Zamanlar Kıbrıs Dizisi Başlıyorken Final Yapacak Olan Diğer Dizi Netleşti!

Ekranlara yayınladığı ve sürekliliğini sağladığı şu anda yedi tane dizi bulunmakta. Bunlara bir yenisi daha eklenecek olan Bir Zamanlar Kıbrıs isimli dizi hakkında güzel söylentiler yayınlanıyor.

TRT1 ekranlarında yayınlanmak üzere yeni dizilerin de hazırlıkları devam etmekte olan Bir Zamanlar Kıbrıs, fragmanının yayınlanmasıyla birlikte herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle oyuncu kadrosuyla herkesi etkilemeyi başaran dizi önümüzdeki aylarda yayın hayatına başlayacağı kesinleşti! Çekimleri KKTC’de devam eden dizi şimdiden hayranlarını elde etmiş durumda! Kıbrıs Türk halkının geçtiğimiz senelerde yaşadığı zulmün detaylarına tek tek değinecek olan dizi başlarken perşembe akşamı yayınlanacağı kararı da verilmişti. TRT 1 ekranlarında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Tövbeler Olsun isimli dizi yerine geleceği bekleniyor.

Tövbeler Olsun Dizisine Son 3 Bölüm Kaldı!

Başarılı ve mizah yeteneği çok yüksek olan oyuncuları bünyesinde barındıran dizinin birden final yapacağı endişesi de izleyicileri korkuttu. Erkan Can, Güven Kıraç ve İpek Tuzcuoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizinin yalnızca geriye 3 bölümü kalmış durumda olduğu da açıklanmıştı. Tövbeler Olsun isimli dizinin bitmesi ile birlikte Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinin başlaması bekleniyor.