Bir Zamanlar Çukurova'ya Damgasını Vuracak O Detay Ortaya Çıktı

Bir Zamanlar Çukurova'ya Damgasını Vuracak O Detay Ortaya Çıktı

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da adeta yeni bir dönüm noktası yaşanıyor. Dizide iki önemli başrol bulunuyor ve artık üç isim olabilirler. Geçtiğimiz sezon aniden veda eden Murat Ünalmış için gün sayılıyor. Peki Demir Yaman diziye geri dönecek mi? Merakla beklenen soru yanıt buldu.

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde şaşırtıcı anlar konu ediliyor. Özellikle de oyuncu kadrosundaki eksiklik gözler önüne serildi. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol'un uyumu dikkat çekmekteydi. İki oyuncu da elinden gelenin en iyisini yapıyor. Zeliha ile Sinan arasında yaşananlardan sonra Demir Yaman karakterinin geri döneceği iddia edildi. Peki Demir ne zaman ekranlara dönecek?

Demir Diziye Katılacak mı?

Demir'in diziye katılma ihtimali hala sürüyor. Üstelik Züleyha'nın Demir'den boşanmak için işlemlere başlaması da dikkat çekti. Böylelikle Murat Ünalmış'ın hayat verdiği karakterin mutlaka gözükmesi bekleniyor. Önümüzdeki bölümlerde kendisine dair bir görüntü görebiliriz. Dizide önemli bir konumda olan Demir, ani ayrılığıyla izleyicileri üzmüştü.

Oyuncu Kadrosu Değişebilir

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın oyuncu kadrosu da kısıtlıymış gibi bir izlenim veriyor. Hal böyle olunca Demir'in yanı sıra en az birkaç oyuncunun diziye dahil olması muhtemel. Ancak şimdilik ufukta herhangi bir isim belirmiş değil. Birkaç hafta içerisinde dizinin nasıl bir rota çizeceğini hep birlikte göreceğiz. O vakte kadar Demir ve Züleyha ikilisinin neler yaşayacağını göreceğiz.