Bir Zamanlar Çukurova'da Yine Bir Oyuncu Ayrıldı! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Sonu Geldi

Bir Zamanlar Çukurova'da Yine Bir Oyuncu Ayrıldı! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Sonu Geldi

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak oyuncu belli oldu. Bir süredir ekranlarda yer alan Furkan Palalı'nın Çukurova'yı terk edeceği öğrenildi. Peki ATV dizisinde bu ayrılık neden yaşanıyor? Furkan Palalı ekranlara veda mı edecek? Fikret Fekeli'yi bekleyen şok gelişme şaşırttı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapması beklenmiyor ancak dizide öyle gelişmeler yaşanıyor ki adeta final öncesi hazırlık gibi duruyor. Dizide bir oyuncunun ayrılması beklenmekte. Son yaşanan olaylar Ali Rahmet Fekeli'den sonra diziye veda edecek ismin Fikret Fekeli olacağını gösteriyor. Eğer dizide bu tarz bir olay yaşanır ise reytingler düşer mi merak edilmekte. Oyuncunun diziden ayrılacağı haberi seyircileri çok üzdü.

Furkan Palalı Diziden Ayrılacak mı?

Pek çok kişi Furkan Palalı'nın artık ayrılacağını düşünmeye başladı. Çünkü dizide son olarak Fikret'in farklı bir yere gideceği vurgulanıyor. Çukurova'dan ayrılmaya karar veren Fikret'i birileri engelleyecek mi göreceğiz. Diziden ayrılması bazı sorunların çıkmasına neden olabilir.

Hakan ve Züleyha Yakınlaşıyor

Fikret Fekeli, Züleyha'yı sevdiği için büyük sıkıntılarla karşılaşıyor. Hakan ve Züleyha arasında olanlar kendisini rahatsız etmekte. Tüm bunlardan kurtulmak için ise yeni bir yaşam kararı alıyor. Çukurova'dan gerçekten gider mi bilinmez ancak gitmesi durumunda ATV dizisinde bizi bekleyen gelişmeleri heyecanla takip edeceğiz. Kendisinin konuyla ilgili sosyal medyadan henüz bir açıklama yapmadığını görüyoruz.