Bir Zamanlar Çukurova'da Ünlü Oyuncunun Diziden Ayrılması Ortalığı Karıştırdı

Bir Zamanlar Çukurova'da Ünlü Oyuncunun Diziden Ayrılması Ortalığı Karıştırdı

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık yaşanıyor. İki oyuncu birden diziden resmen ayrıldı. Üstelik araba kazasıyla gündeme geldiler. Selin Genç, karakterinin diziden ayrılması sonrası herkese teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşım ile gündem olmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Selin Genç'i bekleyen ayrılık herkesi şaşırttı. Selin Yeninci ile birlikte diziden ayrılacağı zaten biliniyordu. Ancak sosyal medyadan paylaştığı şiir izleyicileri duygulandırdı. Gülten ve Saniye karakterlerine Çolak Ağa'nın arabası çarptı. Bu durumda ikilinin hayatını kaybedeceği anlaşıldı. Hali hazırda bir süredir diziden ayrılacakları vurgulanıyordu. ATV dizisinde yaşanan son gelişmelere değineceğiz. İki oyuncu birden diziye veda edecek ve bu durum izleyicileri etkilemiş vaziyette.

Oyuncular Diziden Ayrıldı!

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde iki ismin ayrılığına tanıklık edeceğiz. Dizide yaşanan gelişmeler de gözler önüne serilecek. Pek çok kişi dizide başka ne gibi gelişmeler yaşanacak merakla bekliyor. ATV dizisinin reytingleri düşmek üzereyken bu ayrılığın yayınlanması izlenme oranlarını artırabilir.

Selin Genç Veda Etti!

Selin Genç ise sosyal medya hesabından sevenlerine veda etti. Her şey için teşekkür ettiğini söyledi ve yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Cemal Süreya'ya ait olan Balzamin şiirini paylaştı. Ünlü ismin duygusal ayrılığı izleyicilerin beğenisini kazandı.