Bir Zamanlar Çukurova'da Son Şans! Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Final Yapacak!

Bir Zamanlar Çukurova'da Son Şans! Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Final Yapacak!

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde neler yaşanıyor? Dizideki büyük değişim dikkat çekti. Artık reytinglerin artması için son kozlar oynanıyor. Aksi takdirde dizinin final yapması kaçınılmaz olacak. Oyuncu kadrosuna katılacak olan ünlü isimle beraber diziden beklenti yüksek.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni sezonunda büyük değişimlere imzasını atıyor. Ancak bu değişimin sonuçlarını da ağır şekilde ödemekte. Reytinglerde düşüş yaşaması nedeniyle diziden yeni bir karar geldi. ATV dizisine  yeni bir oyuncu katılacak. Bu ismin kim olacağı merak edildi. Daha önce diziden ayrılan Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Melike İpek Yalova, Esra Dermancıoğlu ve  Nazan Kesal'la beraber yeni sezona İbrahim Çelikkol damgasını vurmuştu. Mehmet Kara karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu, reytinglerin toparlanmasında Hilal Altınbilek'le beraber rol sahibiydi.

Diziye Kim Katıldı?

Vahide Perçin'in eski eşi olarak bilinen Altan Gördüm, dizideki yerini alacak. Ünlü oyuncunun yakın zaman sonra diziye katılacağı bilgisi iletildi. Hangi karakteri canlandıracağını da o  vakit öğreneceğiz.

Dizi Reytingleri Düşüyor!

ATV'nin en fazla reytinge sahip dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova, izleyici kaybetmeye devam ediyor. Ancak dizinin son bölümünde Züleyha'nın vurulması her şeyi değiştirebilir. Üstelik diziye yeni oyuncu katıldığı için de reytinglerde olumlu gelişmeler bizleri bekliyor.