Bir Zamanlar Çukurova'da Sırlar Ortaya Döküldü! Züleyha Hakan'dan Nefret Ediyor!

Bir Zamanlar Çukurova'da Sırlar Ortaya Döküldü! Züleyha Hakan'dan Nefret Ediyor!

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi herkesi şaşırtıyor. Diziye dair güncel gelişmeler yayınlandı. İzleyiciler, sevilen yapım hakkında daha fazla detay elde etmek istiyor. Hakan ve Züleyha arasındaki ilişkinin bozulmasına ramak kaldı. 138. bölüm fragmanında yayınlananlar şok ediyor.

ATV'deki Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 138. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide yaşananlar herkesi hayretler içerisinde bırakıyor. Çünkü öyle gelişmeler meydana geliyor ki izleyiciler ne diyeceğini dahi bilememekte. Sizlerle de paylaşacağımız bazı detaylar büyük ses getirecek. Özellikle de son zamanlarda izleyicilerin ilgi ile takip ettiği dizi hakkında çeşitli iddialar gündeme geldi.

Züleyha Her Şeyi Öğrenebilir!

Hakan'ın uzun zamandır sakladığı bazı gerçekler yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Çünkü Züleyha artık şüphelenmeye başladı. Bu durum yakında büyük bir felakete yol açabilir. Dolayısıyla Hakan ile Züleyha arasında bir ayrılık yaşanacak mı birkaç hafta içerisinde öğreneceğiz.

Abdülkadir Hapisten Çıkmalı!

Hakan, Abdülkadir'i hapisten çıkarmak için elinden geleni yapıyor. Vahap'ın bu konuda büyük bir etkisi olduğunu söylemeliyiz. Dolayısıyla ikili arasındaki gelişmeden sonra Züleyha ve Hakan ilişkisi iyice yıpranacak. ATV dizisinde başka ne gibi olaylar meydana gelecek sizlerle paylaşacağız.