Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek Ayrıldı! Züleyha Ölünce Dizi Finale Gidecek!

Bir Zamanlar Çukurova'da Hilal Altınbilek Ayrıldı! Züleyha Ölünce Dizi Finale Gidecek!

ATV dizisinin yeni bölümünde Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha'nın vurulduğu görüldü. Başından vurulduğu için yaşaması beklenmiyor. Peki Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak? Dizideki ani ölümler herkesi şok etti. Dizinin ne zaman final yapacağı merak ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde Züleyha'nın diziden ayrılması bekleniyor. Çünkü 116. bölüm fragmanında kendisinin vurulduğunu gördük. Başından vurulması nedeniyle hayatta kalma şansı oldukça düşük. ATV dizisinin yeni bölümünde ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Hakan Gümüşoğlu'nun ise Mehmet Kara olmadığını itiraf ettiği o anlar ekranlara yansıdı.

Hilal Altınbilek Diziden Ayrılacak mı?

Hilal Altınbilek için kararın verildiği öğrenildi. Başarılı oyuncunun Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılması bekleniyor. ATV'de yayınlanan dizide öyle gelişmeler meydana geldi ki herkesin ağzı açık kaldı. Dizinin yeni bölümünde ne gibi olaylar olacak heyecanla bekleniyor. Sinan Gümüşoğlu'nun şaşkın bir şekilde Züleyha'nın ölümünü izlediği anlar herkesi üzdü.

Züleyha'yı Kim Öldürdü?

Züleyha'yı kimlerin vurduğu araştırılıyor. Dizinin yeni bölümünde sır perdesinin aralanması gerekiyor. Çünkü Züleyha gibi başrol karakteri ölür ise dizide kıyamet kopacak. Bunu kimlerin yaptırdığı bir şekilde ortaya çıkmalı. İbrahim Çelikkol'un hayat verdiği Hakan Gümüşoğlu da elinden geleni yapacaktır. ATV dizisinin yakın zamanda final yapacağı iddiaları git gide kuvvetli hale gelmeye başladı. Bu durumda dizi nasıl bir son ile karşımıza çıkacak merak ediliyor.