Bir Zamanlar Çukurova'da Başrol Ayrılığı Ses Getirdi! Diziye Yeni Oyuncu Katılacak!

Bir Zamanlar Çukurova'da Başrol Ayrılığı Ses Getirdi! Diziye Yeni Oyuncu Katılacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü her zaman ki gibi heyecanlı geçti. Müjgan karakteri diziden ayrıldı. Onun yerine farklı bir oyuncu diziye dahil oluyor. Peki Melike İpek Yalova'nın yerine kim oynayacak? Diziye katılan yeni oyuncu kim?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oyuncusu ayrılığı yaşandı. Sevilen dizide reyting anlamında her şey yolunda gidiyor. Ancak senaryoda pek çok oyuncunun ölerek ayrılması izleyicileri üzüyor. Dizinin gerçekten de oldukça dobra bir senaryosu var. İzleyicileri ekrana kilitleyen bu dizide neler yaşanıyor? İşte ATV'nin sevilen dizisiyle ilgili bilinmeyenler...

Müjgan Diziden Ayrıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova'nın diziden ayrıldığı öğrenildi. Yayınlanan son bölümde Müjgan'ın öldüğü görülüyor. Bu da ister istemez oyuncunun ayrılığını garantilemiş oldu. Bir süredir ekranlarda gözüken sevilen ismin farklı projelerde yer alması bekleniyor. Yaz aylarına girdiğimiz için bir süre tatil yapmayı tercih edebilir. Ayrıca pek çok dizi de sezon finali yaparak önümüzdeki sezona hazırlık yapıyor. Bir Zamanlar Çukurova dizisi ne zaman sezon finali yapacak derken yeni bir oyuncu diziye dahil oldu.

İlayda Çevik Diziye Katıldı!

İlayda Çevik, Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni oyuncularından biri oldu. Diziye katılarak bir süredir dizide hakim olan olumsuz havayı olumluya çevirmesi bekleniyor. Güzel oyuncunun hangi karakteri canlandıracağı da merak konusu oldu. Ünlü isim Betül karakterine hayat verecek. Ayrıca dizide sezon finali tarihinin kesinleşmesiyle beraber işler daha da heyecanlı hale gelecek. Genellikle dizilerin sezon finali veya final yapmasına yakın zamanlarda sosyal medya etkileşimleri tavan yapıyor. Bir Zamanlar Çukurova gibi reytinglerde adından söz ettiren bir dizinin popülerliği ise daha fazla artacaktır. 

Bir Zamanlar Çukurova Yeni Sezonu Ne Zaman?

Eğer diziyle ilgili aksi bir gelişme yaşanmaz ise Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Eylül - Ekim ayları arasında yeni sezonuna başlaması bekleniyor. Zaman zaman set içinde oyuncular arasında tartışmalar olsa dahi, başrol oyuncuları profesyonelliğinden taviz vermiyor. Bu durum da dizinin daima zirvede kalmasını sağlıyor. Peki yeni bölümde izleyicileri ne gibi sürprizler bekleyecek?