Bir Zamanlar Çukurova'da Başrol Ayrıldı! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yine Senaryosu Değişti

Bir Zamanlar Çukurova'da Başrol Ayrıldı! Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yine Senaryosu Değişti

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da hiç beklenmedik bir olay yaşandı. Dizideki ayrılık bu kadarı da olmaz dedirtti. Peki diziden kimin ayrıldığı kesinleşti? Uzun zamandır geri dönmesi beklenen oyuncunun akıbeti belli oldu. Bundan sonra Bir Zamanlar Çukurova'da hikaye çok daha farklı ilerleyecek.

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'da hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizi bir süredir heyecanı dorukta tutmaktaydı. Demir Yaman karakterinin bir şekilde geri döneceğine olan inanç fazlasıyla yüksekti. Ancak son bölümde ortaya çıkan detay herkesi gözyaşlarına boğdu. Çünkü işler sanıldığı gibi değilmiş. Artık dizide yeni bir dönem başlıyor. Hakan ve Züleyha arasındaki yakınlaşma sürerken, Betül hisse olaylarına karşı çıktığını açıkladı. Ancak dizideki farklı bir sahne, tüm dikkatin oraya çekilmesine neden oldu.

Demir Yaman'ın Cesedi Görüldü!

Demir Yaman karakterinin öldüğü ortaya çıktı. Züleyha, bir süre önce boşanma işlemlerini başlatmıştı. Ancak görünen o ki Demir hayatını kaybetti. Murat Ünalmış'ın bu şekilde diziden ayrılması seyirciyi isyan ettirdi. Sosyal medyadan diziye karşı büyük tepki gösteriliyor. Hikayenin bu denli hızlı değişmesi herkesi etkilemiş vaziyette.

Hakan Şirket Hisselerini Alıyor!

Öte yandan Hakan'ın gün geçtikçe Züleyha ile daha yakın olması herkesi şaşırttı. Şirket hisselerinin önemli bir kısmı Züleyha tarafından Hakan'a verilecek. Ayrıca son yaşanan gelişmeler ikili arasındaki bağın ne kadar kuvvetli olduğunu da söyledi. Cinayet şüphelisi olan Züleyha'ya sonsuz desteğini sürdürüyor.