Bir Zamanlar Çukurova Senaristi Senaryoyu Alt Üst Etti! Müjgan'ın Diziden Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova Senaristi Senaryoyu Alt Üst Etti! Müjgan'ın Diziden Ayrılışının Perde Arkası Ortaya Çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık iddiaları sosyal medya hesaplarına düştü. Fakat uzun zamandır ayrılık gerçekleşmedi. Son yayınlanan fragmanda o ayrılık iddiaları doğrulandı. O kişi diziye veda ediyor.

Başrollerde Murat Ünalmış, Furkan Palalı, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık gibi bir çok başarılı ismin yer almış olduğu Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümü ise ekranlara gelmiş oldu. Ekranlara gelmiş olan bölümde seyircilerini üzüntüden adeta yerle bir etti! Kısa süre sonrasında sezon finalı yapması beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ekranlara gelmesi ile her bölümünde heyecanı arttırıyor.

Ayrılık İddiaları Doğrulandı!

Dizinin sezon finali bölümünde bir çok kişinin şok olmasına neden olacak bir veda resmen yaşanmış oldu. Dizinin başrol karakteri olan bir ismin ise vedası gerçekleşti. Uzun süredir diziye veda edecek olması ile konuşulan ismin , vedası çıkmış olan iddialarla birlikte doğrular oldu. Diziye veda edecek olan isim kim oldu?

Hem Yetim Hem Öksüz Kaldı!

Dizide Müjgan karakterini canlandıran Melike İpek Yalova Bir Zamanlar Çukurova`dan ayrılmış oldu. Hünkar karakterinin ise vedasından sonra en üzücü vedalardan olmuş olarak televizyon tarihine geçti. Birçok kişinin aklına ise Hünkar Yaman`ın vedası gelirken; çocuğunun hem yetim hem de öksüz kalması bir çok kişiyi üzdü.

Veda Yürekleri Yakacak!

Ailesini terk etmiş ve kendi ailesini kurmak, ayakları üstünde durmak için geldiği  Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yanlış kişilere aşık olmuş olan Müjgan acı dolu hayatına ise bir acı daha eklemiş oldu. 98. Bölümünde ise üzücü bir veda yaşaması beklenen Bir Zamanlar Çukurova dizinden gelen ön izlemeye dikkatleri bir hayli üzerine çekmeyi başardı.

Acı dolu bir hayat yaşayan Müjgan`ın vedası sevenlerinin yüreklerini yakacak.