Bir Zamanlar Çukurova Oyuncu Kalmadı Bir Oyuncu Daha Diziye Veda Etti!

Bir Zamanlar Çukurova Oyuncu Kalmadı Bir Oyuncu Daha Diziye Veda Etti!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da önemli bri gelişme daha yaşandı. Dizinin yeni bölümüne damgasını vurması beklenen bir oyuncu, ayrılığıyla gündem olacak. Peki Selin Genç'ten sonra hangi oyuncu diziden gidecek? Oyuncu kadrosundaki başrol oyuncuları adeta birer birer diziden ayrılıyor.

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılıkların sonu bir türlü gelmiyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol, Furkan Palalı, Hülya Darcan ve İlayda Çevik yer almakta. Başarılı bir işleyişe sahip dizinin reytingleri de yüksek geliyor. Ancak tüm bunlar yaşanırken dizide bazı oyuncuların ayrılacağı haberi geldi. İlk ayrılık Selin Genç'ten gelmişti. Oyuncunun bir ay sonra diziyle olan irtibatını keseceği belirtilmişti. Şimdi ise bir süredir ekranlarda olan ünlü bir isimin ayrılma haberi daha geldi.

Saniye Diziden Ayrılacak!

Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin diziden ayrılacağı ortaya çıktı. Ünlü oyuncunun ekranlara vedası çok konuşulacağa benziyor. Furkan Palalı'nın gitmesi beklenirken böyle bir ayrılığın yaşanması seyircileri şok etti. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren ekranlarda varlığını sürdürmesi nedeniyle vedasına çok sıcak bakılmıyor. ATV'de yayınlanan dizide hikaye bir anda tersine döndü. Önce Demir Yaman'ın öldüğü kesinleşti sonra da oyuncu ayrılıkları hız kesmeden devam etti.

Resmi Açıklama Gelmedi

Selin Yeninci'nin diziden gidecek olmasıyla ilgili resmi açıklama henüz yapılmadı. Dolayısıyla diziyle ilgili beklentiler sürüyor. Yapımcı şirket veya oyuncunun kendisinden konuyla ilgili bir açıklama gelir mi göreceğiz.