Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık ile Murat Ünalmış Kavgası Dizinin Sonunu Getirdi!

Bir Zamanlar Çukurova Kerem Alışık ile Murat Ünalmış Kavgası Dizinin Sonunu Getirdi!

Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın hakaretli tartışması gündeme taşındı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu hafta yayınlanmayabilir. Dizinin çekimleri durdu mu? Kerem Alışık ve Murat Ünalmış neden kavga etti?

Bir Zamanlar Çukurova dizisini yayın hayatına güzel bir şekilde devam ediyor. Dizinin reytinglerde de ön planda olması izleyiciyi sevindirmekte. Ancak her şey yolunda olsa dahi bazı gelişmeler izleyicileri üzdü. Başrol oyuncularının arasında tartışma yaşandığı iddia ediliyor. Taraflar inkar etse dahi bazı durumlar gün yüzüne çıktı. İkili arasındaki kavgadan hemen önce sette gündem olan Hilal Altınbilek Alışık ilişkisi büyük ses getirmişti. Bundan sonra meydana gelen Ünalmış ve Alışık kavgası ise sorunları iyice büyüttü. Ortaya atılan iddialar doğrultusunda Murat Ünalmış ve Kerem Alışık kavgasının detayları haberimizde...

Kerem Alışık ve Murat Ünalmış Neden Kavga Etti?

Kerem Alışık'ın bir sahneyi çekmek istememesiyle kavganın patlak verdiği belirtiliyor. Murat Ünalmış sahnenin çekilmesi konusunda ısrarcı olunca Kerem Alışık'ın hakaret ettiği iddia edildi. Murat Ünalmış için "Hıyar oğlu hıyar" sözünü kullandıktan sonra ortamın gerildiği belirtiliyor. İki başrol oyuncusu arasında yaşanan bu kavga büyük ses getirdi. İzleyicilerin merakla beklediği Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü çekilecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Bu Hafta Yok mu?

Bir Zamanlar Çukurova'nın bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı araştırılıyor. İzleyiciler her iki ismi de beğenerek takip ediyor. Ancak Murat Ünalmış ve Kerem Alışık kavgası mahkemeye taşındı ve aralarındaki ilişki gün geçtikçe daha kötü hale geldi. Bundan sonraki süreçte dizinin yayınlanmama ihtimali söz konusu olabilir. Yine de yapımcı ve kanal arasındaki sözleşmeye bakılacak olursa yeni bölümün geleceğini söyleyebiliriz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, setteki tüm gerginliklere rağmen yayın hayatına devam edecek. Çünkü böylesine çok izlenen bir dizinin set içi kavgalar nedeniyle bozulmaması gerekiyor. İki profesyonel oyuncu, birbirleri ile arası kötü olsa da bir şekilde geçinmek zorunda olduklarının farkında. Bakalım önümüzdeki haftalarda bu kavga ve tartışma ile ilgili nasıl bir gelişme yaşanacak hep birlikte öğreneceğiz.