Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Züleyha'sı Yeni Aşkını Buldu!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Züleyha'sı Yeni Aşkını Buldu!

Hakan ve Züleyha aşkından sonra Fikret'in devreye girdiğini görüyoruz. Bir Zamanlar Çukurova'da yeni bir aşk bombası patlamış olabilir. Peki ATV'de yayınlanan dizide neler yaşanıyor? Furkan Palalı'nın canlandırdığı Fikret Fekeli karakterini bekleyen bazı olaylar mevcut. Diziden bir oyuncunun ayrılabileceği belirtildi.

ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Demir Yaman'dan sonra hikaye iyice değişti. Fekeli de ekranlara veda edince işler farklı bir noktaya evrildi diyebiliriz. Ancak son bölümlerde Hakan, Züleyha ve Fikret arasında ilginç gelişmeler meydana geliyor. Hatırlayacağınız üzere Hakan ve Züleyha yakınlaşmıştı. İkili arasındaki bu yakınlık aralarında aşk yaşandığına yorumlandı. Fakat Fikret öyle bir hamlede bulunacak ki tüm dengeler yerinden oynayabilir.

Fikret Züleyha'ya Aşık!

Fikret Fekeli, bir şekilde Züleyha'ya olan aşkını itiraf etmek istiyor. Ancak Züleyha'nın buna yanaşmadığı görüldü. Haliyle Fikret fırsat da bulamıyor. Peki Hakan bu durumdan haberdar mı? Hakan Gümüşoğlu bunu duyarsa aralarında bir tatsızlık çıkar mı merak edilmiyor değil. Dizinin şu an için bu aşk üçgeninden çok iyi beslendiğini söylemeliyiz. Yakın zamanda bir netice elde edilmeli yoksa seyirciler dizinin gidişatından sıkılacak. Özellikle de geçtiğimiz sezona damgasını vuran iki başrol oyuncusu şu an yok. Bu nedenle reytinglerde ani düşüşlerin olmaması adına daha dikkatli davranılması gerek.

Diziden Kim Ayrılacak?

Fikret, Züleyha'dan istediğini alamayınca Hakan'a karşı bir hamlede bulunabilir. Diziden yakın zamanda bir oyuncunun ayrılması bekleniyor. Ancak kimin ayrılacağıyla ilgili henüz bir ipucu elde edilmedi. ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'daki ayrılıklar zincirine Furkan Palalı mı yoksa İbrahim Çelikkol mu eklenecek göreceğiz.