Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yine Başrol Oyuncusu Değişti! Bir Zamanlar Çukurova Kendini Bitiriyor..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Yine Başrol Oyuncusu Değişti! Bir Zamanlar Çukurova Kendini Bitiriyor..

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova, oyuncu anlamında büyük sıkıntılar yaşıyor. Camdaki Kız dizisindeki reytingler artınca ATV dizisi yeni bir oyuncu ile anlaşma sağladı. Peki İbrahim Çelikkol'dan sonra diziye başka kimler katılacak? Kerem Alışık'ın ayrılığı izleyicileri üzmüştü.

Camdaki Kız ile büyük bir rekabete giren Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz sezondaki performansını bir türlü gösteremiyor. Dizinin oyuncu kadrosunu yenilemesi dikkat çekmişti. İbrahim Çelikkol transferiyle dizideki önemli bir sorun çözülmüştü. Fakat görülen o ki yeni oyuncu ayrılıkları tüm işleri bozdu. Yapımcı şirket, diziye yeni bir ismin gelmesi gerektiğini belirterek ünlü oyuncuyla anlaşma sağladı. ATV dizisine hangi oyuncu katıldı? Merakla beklenen o soru yanıt buldu.

Dizi Reytingleri İyice Düştü

Yeni sezonuyla ekrana gelen dizi, geçtiğimiz sezona nazaran reytinglerde büyük bir kayıp içerisinde. Hal böyle olunca izleyiciler dizide neler yaşandığını merak ediyor. Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'ın olmadığı bir dizi daha ne kadar izlenir bilinmemekte. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol'un diziyi sırtladığını söylemeliyiz.

Ergün Metin Diziye Katıldı

Bİr Zamanlar Çukurova dizisine kimin katıldığı belli oldu. Ergün Metin'in artık dizide oynayacağı öğrenildi. Çukur'un Latif'i olarak bilinen ünlü isim, artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinde. ATV'nin sevilen dizisine katılan bu isim dengeleri değiştirebilir. Kanal D'deki Camdaki Kız'dan ne kadar fazla izleyici kazanabilirse o kadar iyi olacak.