Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncu Kadrosu Değişiyor! Yeni Başrol Oyuncusu Gündemi Salladı

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinin Oyuncu Kadrosu Değişiyor! Yeni Başrol Oyuncusu Gündemi Salladı

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında bulunan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezon için set çalışmalarına başladı. Alınan bilgiler neticesinde Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları da değişikliğe uğradı. İşte detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana yoğun reyting oranlarına sahip oldu. Ayrıca diziye bu sezonda yeni oyuncuların dahil olacağı ortaya çıktı.

Dizinin sezon finaline girmesinin ardından Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış, kadrodan ayrılma kararı aldı. Yetenekli oyuncu yerine Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde başrol alan İbrahim Çelikkol kadroya dahil oldu. 

Murat Ünalmış diziden neden ayrıldı?

Murat Ünalmış diziden neden ayrıldı? Yayınlandığı günden bu yana dizinin kadrosunda yer alan Murat Ünalmış, Demir karakterine hayat veriyordu. Demir dizinin sezon finalinde hayatını kaybetti. Böylece Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda etti. 

Bu ayrılmanın ardından dizi severler Murat Ünalmış'ın kadrodan neden ayrıldığını merak ediyor. Ünlü oyuncudan konu ile alakalı herhangi bir açıklama gelmedi. 

Hilal Altınbilek'in yeni partneri belli oldu

Hilal Altınbilek'in yeni partneri belli oldu. Murat Ünalmış'ın diziden ayrılmasının ardından Hilal Altınbilek, yeni sezonda İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşacak. Bu açıklamanın ardından dizinin hayranları yeni sezonu merakla bekliyor.

Dizinin sezon finalinde Murat Ünalmış'ın kadrodan ayrılması kafa karışıklığa sebebiyet verdi. İzleyiciler, Murat Ünalmış'ın başka projelerde yer alıp almayacağını  da merak ediyor. Yetenekli oyuncu Bir Zamanlar Çukurova dizisinden neden ayrıldığına dair herhangi bir açıklama yapmadı. Gözler kanal ve yapım ekibine çevrildi.