Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Sürpriz Oyuncu Katılabilir! Teklif Verildi Günler Sayılı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Sürpriz Oyuncu Katılabilir! Teklif Verildi Günler Sayılı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılıklar peş peşe gelmeye başladı. Geçenlerde yaptığımız haber de bir kişi katılabilir Fekeli'nin hayatı değişecek demiştik. O kişiye telif edildi haber bekleniyor. O kişi kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova yayınlandığı günden itibaren izleyicileri kendine çekmeyi başardı. Dizinin gerek hikayesi gerek kadrosuyla her hafta yeni bölümlerinde olumlu yönde izlenme oranları bulunuyor. Yaptığı dizide değişikleriyle oldukça kendine çeken hale getirdi. Diziye en son olarak Bahar Şahin teklif götürülmüştü. Dizi hakkında tekrardan yeni bilgiler de gelmeye başladı. Leyla Tanlar ünlü oyuncuya teklif götürüldüğü söylentiler arasına girdi.

Bir Zamanlar Çukurova’da Kimler Oynadı?

Dizinin ilk yayınından itibaren değişikliklere çok açık yapım hale geldi. İlk olarak Hünkar Yaman karakteriyle tanıdığımız Vahide Perçin ayrılığını göstermişti. Daha sonra başrol olarak oynayan Yılmaz karakteri ayrılmıştı. Yılmaz karakterini de Uğur Güneş dizide yer alıyordu. Bu ayrılıktan sonra Behice karakterine rol veren Esra Dermancıoğlu son vermişti. Bu ayrılığından sonra Ali Rahmet Fekeli rolüyle Kerem Alışık diziden ayrılmıştı. Bu tür ayrılıklardan sonra yeni karakterler gelmeye başlamaktadır. Bu sezon izleyicileri yeni oyunculara katmak adına girişimlere başlandı.

O Kişi Diziye Dahil Olabilir!

Bir Zamanlar Çukurova’da yeni sezonunda Ümit karakterini Hande Soral, Nazan Kesal’ın üstleneceği karakter olarak Sevda karakteriyle ve Fikret karakterini canlandırmak amaçlı Furkan Palalı getirdiler. Tekrardan haberin çıkmasıyla birlikte diziye yeni bir ünlü isim dahil edileceği de söylendi. Diziye Fikret karakteri bağlantılı olarak yeni bir isim getirmeye çalışıldığı öğrenildi. En son olarak akıllarda kalan Zalim İstanbul dizisiyle tanınan oyuncu olan Bahar Şahin teklif götürüldü. Ancak Bahar Şahin gelen dizi teklif üzerine kabul etmedi. Bu yüzden dizi yapımcısı oyuncu teklifleri götürmeye başladı. Dizi yapımcısı teklif olarak Leyla Tanlar’ı buldu.

Leyla Tanlar Gelebilir!

Şu anda net açıklama olmasa da teklif’in ne yönde olacağı da merak ediliyor. Leyla Tanlar oynadığı projeler olarak Paramparça dizisinde yer almıştı. Bu yapımdan sonra Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Ferhat İle Şirin ve Şahin Tepesi gibi yapımlarda oynayarak Türk izleyici kitlesinde akıllarda kalmıştı. Teklifin ne zaman ve ne yönde olacağı bilinmiyor. Ancak Bir Zamanlar Çukurova ekibine hikayenin değişikliğe uğrayacağı şimdiden belli oluyor. Diziyi sürekli takip edenlerde bu tür teklifin ne sonuçta takip edeceği de merak beklenen hale gelmiş oldu.