Bir Zamanlar Çukurova Dizisine O Ünlü İsim Tekrar Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Senaryo Baştan Yazılacak..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine O Ünlü İsim Tekrar Dönüyor! Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Senaryo Baştan Yazılacak..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılan ünlü oyuncu diziye geri dönme kararı aldı. ATV'de yayınlanan dizi, oyuncu değişikliğine gidiyor. Fekeli'nin ayrılığı dizi için olumsuz bir gelişmeydi.

Ancak geçen sezon diziden ayrılan başrol oyuncusu Bir Zamanlar Çukurova'ya umut olacak. Hangi oyuncu ATV dizisine dönüyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde pek çok ayrılık yaşandı. En son diziden ayrılan isim Fekeli karakteri oldu. Kerem Alışık'ın diziden gitmesi izleyicileri üzdü. Ancak yeni verilen bir müjdeye göre geçtiğimiz sezon ekranlara veda eden oyuncunun geri döneceği öğrenildi. Kulislerde dolaşan bilgiye göre oyuncu her an dizide oynayabilir. Peki hangi isim geri dönecek?

Demir Karakteri Diziye Katılacak

Demir Yaman'ı tekrar ekranlarda görebileceğiz. ATV dizisinden apar topar ayrılması dikkat çekmişti. Üstelik herhangi bir ölü süsü de verilmediği için nereye kaybolduğu belirsizdi. Ancak Züleyha'nın eline geçen bazı bilgiler neticesinde karakterin geri döneceği mesajı verildi.

Murat Ünalmış Ne Zaman Dönecek?

Murat Ünalmış'ın birkaç bölüm sonra diziye dahil olması bekleniyor. Onun haricinde dizi içerisinde yaşanan gelişmeler de reytingleri etkilemekte. Fekeli'den sonra Sinan Gümüşoğlu karakterinin daha fazla ön plana çıkması bekleniyor. Sinan ve Demir'in dizideki dostlukları izleyiciyi sevindirecek. Son zamanların reyting rekortmeni dizisiyle ilgili daha fazla bilgi sahibi olduğumuzda haber sitemiz üzerinden öğrenebileceksiniz.