Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Hülya Darcan Katıldı! Hülya Darcan Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Hülya Darcan Katıldı! Hülya Darcan Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisine Hülya Darcan katılıyor. Yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak olan Hülya Darcan, Lütfiye Duman karakterini oynayacağı açıklandı. Peki Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye Duman kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sürekli farklı değişiklikler meydana gelmeye ve oyuncu transferleri olmaya devam ediyor. Dizide başrolleri Hilal Altınbilek ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı diziye son olarak Ümit rolüyle Hande Soral girerek farklı bir renk kattı. Geçtiğimiz bölümlerde de Müjgan’ın halası Behice rolündeki Esra Dermancıoğlu dizide olan senaryo ve gidişat için ölerek veda etmişti. Bu sefer ise Bir Zamanlar Çukurova dizisine Hülya Darcan giriyor. Yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak olan Hülya Darcan, Lütfiye Duman karakterini oynayacağı açıklandı. Peki Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye Duman kimdir? Bütün detaylar haberde!

Bir Zamanlar Çukurova Lütfiye Duman kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova’da geçtiğimiz bölümde Fekeli’nin yeğeni rolüyle dizide oynayan Furkan Palalı’nın resmen hayat verdiği Fikret karakteri, Fekeli’nin değil Demir’in üvey kardeşi olduğu ortaya çıkmıştı. Bu olaydan sonra herkes oldukça şaşırdı. Fikret’in kendisine hâkim olamamasıyla başa çıkamayan Fekeli, bu durumu çözmek için Fikret’in teyzesi Lütfiye Duman’ı Bursa’dan Adana’ya getirmeyi planlıyor. Bunun sonucunda kendisine yönelik yapılan şeylerde daha etkili olacağını düşünmekte.

Fekeli’nin eski dostu olan ve çok sıkı fıkı olduğu Lütfiye, neşesi ve içtenliğiyle Fekeli’nin evini hem ortam olarak hem de hava olarak değiştirecek. Adana’dan ayrılıp Bursa’da oturma kararı alan karakter usul ve adap bilen, enerjisiyle her yeri kendisine bağlayacak gibi duruyor. Çok büyük konuşmak gerekmese de Lütfiye Duman’ın neler yapıp yapmayacağını merakla bekliyoruz.

Kısaca özet geçmemiz gerekirse Bir Zamanlar Çukurova’da Hülya Darcan’ın oynadığı karakter Lütfiye Duman, Fikret’in teyzesi olarak rol alacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın Lütfiye’si Hülya Darcan Kimdir?

Hülya Darcan, 27 Nisan 1951 yılında İzmir’de doğdu. İzmir’de Karataş Lisesi’ni başarıyla tamamladıktan sonra eğitim hayatına devam edemedi. Daha 16 yaşındayken Ses Mecmuasının düzenlediği yarışmaya katıldı ve üstün performans sergileyerek burada da yüksek sıralamalar yaptı. İlk filmi olan Silahları Ellerinde Öldüler’de Fikret Hakan, Ekrem Bora ve Tugay Toksöz gibi çok farklı isimlerle başrolü paylaştı. Hülya Darcan, 1971 tarihinde tanıştığı başarılı sinema oyuncusu Tanju Korel ile 20 Nisan 1974 yılında evlendi. Çiftin Zeynep ve Bergüzar Gökçe Korel adında iki sevimli kızı var. Eşi Tanju Korel, 21 Eylül 2005 tarihinde hastalığı nedeniyle hayatını maalesef yitirdi. Kariyerindeki en önemli adımı ise 8 Aralık 2014 tarihinde TRT 1’de başlayan tarihi dizi Diriliş: Ertuğrul’da Hayme Ana karakterini canlandırarak gerçekleştirdi.