Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha Ayrılıyor! Züleyha'nın Yerini Kim Alacak?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha Ayrılıyor! Züleyha'nın Yerini Kim Alacak?

Züleyha’nın da ayrılık haberi geldi. Züleyha Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha neden ayrılıyor? Züleyha'nın yerini kim alacak? Yoksa Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak?

ATV’nin geçmişe yönelik hikayeleriyle seyircisini etkilemeyi başaran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da yeni gelişmeleri sürekli yaşatmaya devam ediyor. Hünkâr Yaman’ın ölümüyle ekranları başına kilitleyen dizi de Züleyha’nın da ayrılık haberi geldi. Peki Züleyha Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha neden ayrılıyor? Haberle ilgili tüm detaylar!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi yeni bölümlerinde yaşanan sahneleriyle güne damga vurmaya devam ediyor. Hem reyting olarak öne çıkan hem de seyirciyi kendine çekmesiyle ilgi gören dizi de Ümit isimli karakterin gelmesiyle işler iyice karıştı. 80. Bölümün fragmanı yayılan dizinin Züleyha karakterini oynayan Hilal Altınbilek adlı oyuncunun da diziden ayrılacağı haberi geldi. Bunu duyan herkes şoka uğrayıp üzülse de dizinin nereye doğru gideceği hiç belirli değil!

Züleyha Diziye İntihar ile Veda Edecek!

Dizide yeni sezon ile alakalı haberler yayılırken oyunculara arasında çıkan söylentilere göre imzalamayan isimlerden bir tanesi de Hilal Altınbilek oldu. Ümit karakterinin diziye renk katmasından sonra Züleyha karakterinin birden çıkması oldukça üzdü. Ümit’in gelmesiyle Demir ile alakalı bir aşk gerçeği olacak gibi gözüküyor. Züleyha ise diziye intihar ederek veda edecek! İzleyiciler ise bu yorumlara karşı, ‘’Züleyha giderse dizinin tadı kalmaz!’’, ‘’Züleyha Nereye gidiyorsun, gitme!’’ gibi ifadelerini sosyal medya üzerinden dile getirdi.

Züleyha'nın Yerini Kim Alacak?

Yapılan araştırmalara göre  yapım ekibi veya set ekibinden Züleyha'nın yerini kimin alacağıyla alakalı bir açıklama yapılmadı. İlerleyen bölümlerde belli olacak.