Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha Ayrıldı! Züleyha'nın Yerini Kim Alacak?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha Ayrıldı! Züleyha'nın Yerini Kim Alacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizinin başrol oyuncusundan beklenmedik karar. Sevilen oyuncu Züleyha diziye veda mı ediyor? Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki Züleyha'nın yerini kim alacak?

ATV ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaşanan son olaylar oldukça performansını arttırmış durumda. Diziye sonradan dahil olan Ümit, Züleyha’yı öldürmeye çalışıyor. Züleyha ölecek mi? Haberle ilgili tüm detaylar.

ZÜLEYHA DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Her yeni bölümünde farklı bir senaryo ile karşımıza çıkan dizi de bu sefer beklenmedik başka bir şey yaşandı. İstediğine ulaşan Ümit, sonunda Demir’den beklediği açıklamayı aldı. Züleyha’nın ölümü çok yakın olduğu söylendi. Ortaya çıkan Mektup olayı herkesi şaşırtmayı başardı. Züleyha, Demir’e mektup olayını araştırmasını söylese de Demir başka bir şeyin peşindeydi. Bu mektup olayında babasının parmağı olmadığını düşünen Demir, emin olduktan sonra istediklerini yapmaya başladı.

Ümit ile baş başa vakit geçiren Demir, Züleyha’yla şu anlık evli durmasının tek nedenini çocuklarına bağladı. Bu laflarından sonra Demir biraz sert çıkışarak ‘’Döndüğüm zaman Züleyha’ya boşanmak istediğini söyleyeceğim.’’ Sözlerini söyledi. Bu sözlerinden sonra bütün dengeler tamamıyla değişerek dizinin hayranları tekrardan etkilendi. Final tarihi için geri sayımın başladığını söyleyen dizi yapımcıları, filmi nasıl sonlandıracağını merak ettiriyor.

ZÜLEYHA KİMDİR?

1991 yılı İzmir doğulumdur. İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimini aldı. Gerçek adı Hilal Altınbilek'dir.

OYNADIĞI DİZİ FİLMLER:

Derin Sular

Karagül

Çocuklar Sana Emanet