Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha Ayrıldı! Züleyha Adana'dan Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Züleyha Ayrıldı! Züleyha Adana'dan Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova'da beklenmedik bir ayrılık daha yaşanacak. Züleyha için büyük son yaklaştı. Başından vurularak yere yığılan ve kalbi duran başrol karakteri ölecek mi? Hilal Altınbilek diziye veda edecek gibi gözüküyor. Üstelik ATV dizisinden gelen açıklama herkesi şok etmeye yetti...

Bir Zamanlar Çukurova'nın son bölümü izleyicileri etkilemişti. Hiç beklenmedik anda gelen silah sesiyle beraber Züleyha'nın vurulduğu görüldü. Mehmet Kara ise sevdiği kadının vurulması ile onu hastaneye götürdü. Pek çok kişi Hilal Altınbilek'in artık diziden ayrılacağını düşünüyor. Zira yeni bölüm fragmanını izleyenler de bu iddiaya hak vermeye başladı. Peki Züleyha gerçekten oyuncu kadrosundan ayrılacak mı? Dizinin kilit isimlerinden biri olduğu için onun vedası herkesi etkileyecektir.

Hilal Altınbilek Veda Edecek!

Hilal Altınbilek, dizinin başından bu yana ekranlarda gözükmekte. Oyuncu kadrosunun önemli isimleri arasında yer aldığı için kendisinin ayrılacağı düşünmüyordu. Ancak o hariç diğer başrol oyuncuları birer birer ekranlara veda etti. Sıranın kendisine geldiği düşünülüyor. Fekeli ve Demir Yaman karakterlerinden sonra artık Züleyha için de aynı senaryonun yaşanması gündemde.

Züleyha Giderse Dizi Biter!

Züleyha'nın ayrılığı diziyi finale sürükleyecektir. Dolayısıyla ATV'de ekrana gelen dizi için final iddiaları gün geçtikçe artmakta. Kalbi duran Züleyha için tek yol ölüm gibi gözüküyor. Ancak yeni bölümde sürpriz gelişmelerin yaşanması gidişatı değiştirebilir.