Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Üzücü Haber Gelebilir! Fekeli ve Demir Veda mı Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Üzücü Haber Gelebilir! Fekeli ve Demir Veda mı Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yayınlanan son fragmanda Demir ve Fekeli'ye neler olacak merak konusu oldu. Daha önce ki haberlerimizde Fekeli'nin ayrılacağını söylemiştik. Peki Fekeli diziye veda mı ediyor? Yada Demir mi diziye veda ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümüne damga vuran fragman yayınlandı. Fragmanda yayınlanan sahnelerin oldukça ilgi çekici olduğu ve merakla beklendiği ifade edildi. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlediyseniz sizler de gözlerinize inanamayacaksınız. Çünkü Fekeli'nin Demir'den intikam almasına ramak kaldı. Üstelik aralarındaki çatışmanın sonucunda Demir yere yığılıyor. Kanlar içerisinde kalan başrol oyuncusunun yaşayacağı zor anlar saniye saniye ekranda olacak. Bir Zamanlar Çukurova'dan önemli bir ismin ayrılacağı konuşuluyor. Bu ayrılık izleyiciyi etkiler ve dizinin reytinglerinde artışa neden olabilir!

Bir Zamanlar Çukurova Demir Ayrılığı

Demir'in kanlar içinde yerde kalmasının ardından tüm gözler Demir'e doğru çevrildi. Fekeli'den gelecek herhangi bir hamlenin Demir'in sonu olacağı düşünülüyor. Bir Zamanlar Çukurova'da uzun zamandır beklenen yüzleşme sonunda gerçekleşti. Demir'in diziden ayrılması durumunda pek çok kişinin merak ettiği ayrılık haberi ortaya çıkabilir. Demir'in Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılması sonucunda ise reytinglerde değişim bekleniyor.

Demir Ölecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova'da Demir'in ölmesi şüphesiz dizinin gidişatını değiştiren olaylardan biri olacak. Ancak farkında olunmasa da aynı sahnelerde Fekeli'nin de başına kötü şeyler geliyor. Bir anda yere yığılıp öylece kalan Fekeli'nin sanılanın aksine o kadar da iyi bir konumda olmadığı görüldü. Aniden yaşanan bu olay karşısında Fekeli'nin de diziden ayrılması gündeme geldi.

Fekeli Diziye Veda mı Ediyor?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde Fekeli'nin yere yığılması büyük dikkat çekti. Başına ne gelebileceği araştırılırken bir anda bayılması kasıtlı olarak zehirlendirdiği iddiasını doğurdu. Eğer iddialar doğru ise dizinin çok daha farklı sahnelerle karşımıza çıkması bekleniyor. İzleyiciler diziyi izlerken bir sonraki sahneyi tahmin etmekte zorlanıyor. Bu da dizinin ne kadar orijinal ve bir o kadar da başarılı olduğunu gösteriyor. Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünde daha ne gibi sürprizlerle karşılaşacağımızı göreceğiz. Ancak her şeyde önemlisi dizide bir ayrılık yaşanacak mı? Diziden kim ayrılırsa ayrılsın büyük ses getirecektir. Çünkü her ikisi de dizinin başrol karakterleri arasında.