Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Fekeli Ayrılıyor! Final Bekleniyor

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Fekeli Ayrılıyor! Final Bekleniyor

Ayrılıklar peş peşe geldi. Behice'nin ardından bir ayrılık sinyalleri daha verildi. Fekeli'nin son sözleri ayrılık iddalarını doğruladı.

En çok sevilen reyting rekorları kıran dizide bir bir ayrılıklar gelmeye başladı. Herkes final mi yapıcak sorusunu sormaya başladı. Hünkar hanım öldüren behicenin ayrılığından sonra. Fekeli'nin sözlerinden sonra kafada soru işretleri bıraktı.

En başta Hünkar hanım diziden ayrıldı. Daha sonra Yılmaz diziden ayrıldı. Ayrılık peş peşe geldi ve behicede diziden ayrıldı. Uzun zamandır ayrılması beklenen behce intihar ederek diziye veda etti. Fekeli Hünkar'ın resimine bakara söylediği sözler  yürek burktu. Söylediği sözlerde Fekelinin ayrılacak mı soruları sorulmaya başladı.

"Sen Yoksan Bende Yokum" Fekelinin bu sözleri acaba diziye veda mı ediyor sorularını sordurmaya başladı.

Fekeli, “Sen gittikten sonra bu hayatın neşesi, heyecanı, tadı, tuzu yok ..sen yoksan ben de yokum ..” son bölüme damgasını vurdu. Hatta yakında TRT 1 de başlayacak olan Seneye Bur Zamanlar  programına sunuculuk yapacağı söylentileri ayrılması kesin olarak bakılmaya başladı.

FEKELİ DİZİYE VEDA EDİYOR

Fekeli'nin bu sözleri ayrılık iddalarını doğruladı. Hünkar'ın acısına dayanamayan Fekeli ölerek diziye veda edecek. Sezon sonunda yani mayıs ayında dizinin final yapması bekleniliyor.