Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Büyük Değişiklik! Senaristinden Açıklama Geldi!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Büyük Değişiklik! Senaristinden Açıklama Geldi!

Bir Zamanlar Çukurova 89. Bölüm Fragmanında senarist öle bir hamle yaptı ki izleyiciler şaşkınlık içinde. Demir ile Züleyha'nın aşkı alevleniyor. Ümit bu durum karşısında ne yapacak? Diziye yeni bir karakter gelecek mi?

Bir Zamanlar Çukurova beklenmedik hamleler gelmeye başladı. Final beklerken dizide yenikler ve heyecan artmaya başladı. Diziden bir çok  önemli karakterin ayrılmasına rağmen reytinglerde gene de yükselmeye devam ediyor.

Züleyha ile Demir Aşkı Başlıyor!

İlk baştan itibaren Yılmaz ve Züleyha'nın aşkıyla başlayan dizi daha sonra Yılmaz'ın ölmesiyle seyircilere şaşkınlık yarattı. Yılmaz'ın ölümünden sonra Züleyha büyük bir bunalıma girdi. Züleyha ve Demir asla bir birine aşık olmaz düşüncesi seyircilere aşılanmıştı. Senaristin yaptığı hamle herkesi şaşırttı. Şimdi ise  Demir ile  Züleyha'nın aşkı başladı.

Seyirci Bu Durumdan Memnun!

Demir, Züleyha'dan ayrılmayı düşünüyor hatta Ümit  ile evlenmesi bile düşünüyordu. Yapılan hamle ile Züleyha'ya olan aşkı alevlendi. Seyirciler de şaşkınlık geçirerek ne olacak diye merak etmeye başladı. Bu durumun memnuniyeti sosyal medyaya yansıdı.

Fekeli'yi Ne Bekliyor?

Yapılan araştırmalara göre yakın zamanda bir karakterin daha diziye dahil olması bekleniyor. Katılacak olan karakter Fekeli'nin hayatını değiştireceği yönünde söylentiler mevcut. Fekeli yeniden aşık mı olacak? Yoksa bu karakter Fekeli'nin sonunu mu getirecek? Meraklar yeni karaktere çevrildi hayranları heyecanla yeni karakteri bekliyor.