Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Behice Ayrıldı! Behice Kimdir?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinden Behice Ayrıldı! Behice Kimdir?

Sevilen ve reyting rekorları kıran bir zamanlar çukurova dizisinden behice karakteri diziden ayrıldı. Behice kimdir? Reytingleri etkileyecek mi?

Çekimleri Adana ‘da gerçekleşen ve reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin son bölümde ; Hünkar Yaman ‘ın ölümünün ardındaki sırrın perdesi aralandı.

Reyting listelerinin tepesinden inmek bilmeyen, hemen hemen her bölümünün ardından dizide kimlere zorluk yaşatacağı merak konusu olan , izlemesi keyifli ve heyecan verici Behice Hekimoğlu ‘nun diziden ayrılışı reytingleri nasıl etkilecek?  

Hünkar Yaman mutluluğu yakaladığı anda , karanlık ve kirli geçmişini öğrendiği gerekçesiyle Behice tarafından bıçaklanarak öldürülmüştü. Bu bölümde Behice ‘nin maskesi düştü.

Züleyha ,Hünkar Yaman ‘ın katilliyle ilgili belgelerle şehir kulübünde Behice ‘yle yüzleşiyor. Müjgan halası Behice ‘ye kızgında olsa Züleyha ‘nın ona iftira attığını düşünerek tepki gösteriyor. Belgelere yakından baktıktan sonra Hünkar Yaman ‘ın katilinin halası Behice ‘nin olduğunu öğrenen doktor Müjgan yıkılıyor ve Fikret ‘in omzunda teselliyi buluyor.

Behice bu olanlar karşısında panikleyip kaçma planları yapıyor.

Halası Behice ‘nin gerçekten Hünkar Yaman ‘ı öldürüp öldürmediğini düşünürken, Hünkar Yaman ‘ın intikamını alabilmek için birlikte hareket eden eski düşmanlar Demir Yaman ve Fekeli  Behice ‘yi bulup itiraf ettirmek için çoktan katilin peşine yollara düştü.

Bu kovalamacanın sonunda köşeye sıkışan Behice kendini uçurumdan aşağıya atarak intihar etti ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılmış oldu.

Dizide canlandırdığı hala rolüyle adından sıkça söz ettirmeyi başaran Behice performansıyla büyük beğeni toplamıştı. Oynadığı dişli karakterle başarılı rolüyle izleyicileri şaşırtmaya devam eden yetenekli oyuncunun diziden ayrılışının izlenme reytinglerinin düşüp düşmeyeceği önümüzdeki bölümlerde belli olacak.

 

Ekranların reyting rekoru kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan kadın başrol oyuncularından Behice ‘nin kim olduğu merak konusu oldu. Dizide doktor Müjgan ‘ın halası rolündeki Behice rolüne hayat veren Esra Dermancıoğlu kimdir?

Cümbüş enstrümanını icat eden Zeynel Abidin Cümbüş’ün torunu Esra Dermancıoğlu , 7 Aralık 1968 yılında İstanbul ‘da doğdu. Sanat tarihi mezunu olan Türk dizi ve sinema oyuncusu Esra Dermancıoğlu “ Dişli karakterlerin kadını “ olarak tanınmaktadır.

Esra Dermancıoğlu ‘nun oynadığı televizyon dizileri ve sinema filmleri

TV DİZİLERİ

2008 - Sen Harikasın

2009 - Avrupa Yakası

2010 - Fatmagül ‘ün Suçu Ne?

2012 - Küçük Hesaplar

2013 - Galip Derviş

2013 - Doksanlar

2014 - Sil Baştan

2015 - Serçe Sarayı

2015 - Muhteşem Yüzyıl Kösem

2016 - Kırgın Çiçekler

2018 - Şahin Tepesi

2019 - Bir Zamanlar Çukurova

SİNEMA FİLMLERİ

2010 - Moral Bozukluğu ve 31

2014 - Kadın İşi : Banka Soygunu

2015 - Hayalet Dayı

2015 - Merdiven Baba

2017 - Ayla

ÖDÜLLERİ

Hayalet Dayı - 21.Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Oyuncusu ödülü