Euro 36,96 %-0,01
Dolar 34,26 %0,05
Sterlin 44,31 %-0,33
Altın 2.991 %-1,20

Bir Zamanlar Çukurova Dizisindeki Ayrılık İddiaları Doğrulandı! Yakında Veda Edecek!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde daha önce bir çok ayrılık iddiaları atıldı. Fakat beklenen ayrılık bir türlü gerçekleşmedi. Yapılan araştırmalara ve fragmana göre beklenen ayrılık iddiaları doğrulandı. O kişi diziye yakında veda edecek.

Bir Zamanlar Çukurova 92. Bölüm Fragmanı
Google News

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin akıcılığı arttığı kadar dizide yaşanan gerilim da aynı orantıda yükselişe geçti. Eğer dizi bu heyecanla ve aksiyonla devam ederse yakın zamanda final kapılarını aralayabilir. Çünkü neredeyse her ay bir oyuncu diziye veda ediyor. Fekeli'den sonra gelen bu haber karşısında izleyiciler tepkisini ortaya koyabilir.

Ayrılık Sırası Kimde?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sefer kimin ayrılacağı bizzat izleyici tarafından sosyal medya kanalları aracılığıyla sorulmuştu. Bu sorunun cevabı da yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Fekeli'nin ayrılığı gündeme gelirken artık konuşulan ismi Fekeli değil Müjgan olması büyük ses getirdi.

Müjgan'ın Ayrılığı Kesinleşti mi?

Bir süredir Müjgan'ın diziden ayrılacağı konuşuluyor ancak kesinleşen herhangi bir gelişme yaşanmadı. Yakın zamanda büyük olayları yaşanacağı düşünülüyor ve bu da Müjgan karakterinin vedası ile noktalanacak. Bir Zamanlar Çukurova'daki bu şaşırtan ayrılıklar dizinin bu sezon final yapacak olmasıyla mı ilgili bilinmemekte. Ancak bilinen bir şey varsa o da dizi adeta sona doğru ilerliyor. Bakalım Müjgan veya bir başka karakter diziden ayrılacak mı?

<