Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha'nın Sırrı Ortaya Çıktı!

Perşembe akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 88. bölüm fragmanında merak uyandıran sıra dışı gelişmeler yaşandı. Züleyha'nın sırrı ortaya çıktı. Züleyha'nın sırrı nedir?

Perşembe akşamları ATV ekranlarında izlenme rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 88. bölüm fragmanında merak uyandıran sıra dışı gelişmeler yaşandı. 87.bölümde Ümit, boşanma kararından memnundu ama memnun olduğunu göstermemek  için Demir'in düşüncesini sorgulamasını istedi. Bu sırada hastaneden çıkan  Züleyha da afişlerle ormanda yolunu kaybettiği gece olanları anımsadı! Ama şunları  Demir'e anlatması, öfkesini arttıracaktır! Sakladığı sırrı yalnızca Sevdayla  paylaşmayı düşünüyor . Şaşırtıcı  gelişmelerin yaşandığı ve Fekeli'nin sürprizlerle karşılaştığı Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm fragmanı yayınlandı.

Perşembe akşamları sanki adrenalinin zirveye  tırmandığı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yeni olaylar  herkesi şok edecek. Son bölümde Demir'in olmaması durumunda  halledilmesi  lazım olan vergi işleri için imzaları atan Züleyha, bu sırada  Yamanların mal varlıklarında yapılan değişiklikleri öğrendi. Demir, Leyla ve Adnan için pek çok değişiklik yapmıştı. İşini halleden Züleyha eve dönmek için odasından ayrıldı. Fakat  sonra kendisinden kimse haber alamadı. Bölümden sonra ardı sıra ilgi çeken gelişmelerin yaşandığı Bir Zamanlar Çukurova 88. bölüm fragmanı ATV ekranlarında izleyici karşısında yayınlandı. İşte yeni bölümde olacak olaylar!

DEMİR'İN ÖFKESİ DE FİKRET'İN KİNİ DE BÜYÜYOR!

Demir, Çukurova'nın her tarafına  asılmış ve üstünde Adnan Yaman'ın kendi el yazısı olan mektupların birleştiği afişlerin toplatılmasını ister. Uzaktan Demir'in sinirini seyreden  Fikret'in ise şu an keyfi yerindedir. Sebebiyse afişler sayesinde işini yapmıştır ve tüm Adana, artık Adnan Yaman'ın bir oğlu daha olduğunu tartışıyorlardır.

Bu sırada muayenesi biten Züleyha da afişlerle birlikte ormanda kaybolduğu gece olanları hatırlar! Ama bunları şu an Demir'e söylemesi, sinirini arttıracaktır! Sırrını sadece Sevda’ya söylemeye karar verir.

Olayın yayılması Fikret'i mutlu eder ama henüz intikamını gerçekleştirmek  için erkenden davranmamak ve biraz zaman geçince ve kimseye söylemeden bir kaosla neticelenecek planını uygulamaya karar verir.

MÜJGAN, ÜMİT'İN SIRRI Biliyor!

Fikret'in Almanya'daki sevgilisinin ayrıntılarını  öğrenmek için Ümitle  sohbet eden Müjgan, duyduklarıyla gene hayal kırıklığına uğrar. Fakat o  da Ümit'in Demir ile gittiğini bilmektedir. Bu bilgi, Ümit'e Züleyha'nın yanında Demir'i zor duruma sokması  söyletmeye başlatır!

SANİYE BU SEFER  GAFFUR'A NE CEZA VERECEK?

Gülten, yolunu kapatan alacaklı yüzünden Gaffur'a söyler. Gaffur tabii durumların öyle olmadığını, konuşup sözleşebileceğini de söyler fakat ikisinin artık algısının dışında  gerçekleşen Saniye'nin onları dinlemesidir Bu Gaffur kara toprak görüldü demektir.

Züleyha, aynı Hünkar gibi hastalığı takmadan, görmezden gelerek işiyle ilgilenmeye karar verir. Demir onun davranışından hoşnuttur. Ona bir sürpriz yapmak ister.

Saniye konak bahçesinde o zamanın işlerini verir. Gaffur'a gübre toplama vazifesi  verir. Gaffur anlaşmaya çalışsa da Saniye'nin siniri bitmiyordur. Züleyha ve Demir de bir şeyler olduğunu anlar.

FEKELİ KONAĞINA LÜTFİYE GELİR!

Fekeli, Demir ile Fikret arasındaki sürtüşmenin yakında gerçekleşeceğinin farkındadır. Afiş olayından sonra henüz Fikret'e laf anlatamayacağını da anlamıştır. Bu sebeple  Bursa'ya Fikret'in annesinin akrabalarını görmeye gider ve oradan çocukluk dostu Lütfiye'yi alarak  konağa döner!

DEMİR VE ZÜLEYHA ARASINDA GERÇEK AŞK GERÇEKLEŞTİ Mİ?

Bir yandan kim olduğunu bilmediği düşmanıyla kavga eden, bir yandan Ümit'e verdiği sözü gerçekleştirmek için Demir konakta ise sanki bahar havası vardır. Züleyha ve Demir arasındaki soğukluk kalkmış ve aşka merhaba demişlerdir! Üstelik Demir, Züleyha'nın iş yaşantısındaki arka çıkmasından hoşnuttur . Birlikte yaptıkları ilk atılımın kutlaması da görkemli bir şekilde gerçekleşir.

Tüm herkes Demir ve Züleyha Yaman'ın iş yaşantısındaki başarılarını ve mutluluklarını konuşurken, Fikret'in büyük yankı yapacak planı hayata geçmiştir. Fakat işler onun istediği gibi gitmeyecektir!