Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha'nın Başına Gelmeyen Kalmadı! Birde Yetmezmiş Gibi Sonunda Bunu da Yaptı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha'nın Başına Gelmeyen Kalmadı! Birde Yetmezmiş Gibi Sonunda Bunu da Yaptı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha'nın peşini aksilikler bırakmıyor. Yaptıkları yetmezmiş gibi birde bunu yaptı. Herkes şok oldu. Fekeli resmen yıkıldı. Adana yasa boğuldu.

Perşembe akşamlarının yıldız dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrollerde Hilal Altınbilek, Furkan Palalu, Hande Soral ve Murat Ünalmış gibi bir çok başarılı isim yer almakta. Dizinin ise 102. bölümünde ekranlara veda etmesi beklenirken; 101. Bölüme ait fragmansa bir süre önce yayınlandı.

Züleyha'nın Durumuna Üzüldüler!

Fragmanı izleyenler Züleyha`nın durumuna üzülmüş olduklarını dile getirirken; Demir`in ihaneti yetmez gibi bu kararı almasına da seyircide büyük bir etki yarattı. Kısa süre önce ATV ekranlarında ve internet üzerinden yayınlanmış olan fragman binlerce yorum ve beğeni almıştı. Dizinin böyle bir sonla bitmiş olacağı düşünülmüyorken karşılarına çıkmış büyük şokla sarsılmış izleyiciler Demir`e “Yazıklar olsun san! Birde bunu yaptın” yorumlarını dile getirdiler.

Sevda'nın Ölümü!

Fragmandaki Fekeli karakterini tutuklarken Sevda`nın ölümü tüm Adana`ya yayılır. Sevda`nın öldüğünü duymuş olan Adana şok içinde kalır. Sevda, kızı tarafından öldürülür; Ümit annesini vurmuş olduğu için şok içerisinde kalır. Demir ise bu olayların ardından bir karar alır ve Züleyha ile bunu paylaşmak ister.

Züleyha Resmen Yıkılır!

Züleyha duymuş oldukları karşısında yıkılır çünkü Demir, olan olaylardan sonra Ümit`in Züleyha ile birlikte kalmasını ister. Züleyha durum karşısında şok geçirir ve "Ne diyorsun Demir sen?" sözlerini dile getirir. Sevda`nın ölümü üzerlerinden atılmamışken; Demir`in Ümit`i konağa getirmiş olması ile "Olaylar toplanana kadar bir süre burada kalsın" demiş olması sosyal medyayı şok içerisinde bırakmayı başardı.

Konu hakkında ise Demir ve Ümit`e Züleyha`nın rest çekecek olmasını söylemiş oldu.