Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha Daldan Dala Konmaya Başladı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Züleyha Daldan Dala Konmaya Başladı!

Yapımcılığını Burak Sağyaşar ve Timur Savcı ikilisinin gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi 4. sezonu ile yoluna devam ediyor. Perşembe akşamları ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kadrosu ile yoluna devam ediyor. İşte haberin tüm detayları...

18 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 de 113. bölümü ile ATV ekranlarına gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümü de şimdiden merak söz konusu oldu. Dizinin yeni bölümünde Züleyha ailenin bir araya geleceği piknik düzenlemek için karar alınır. Pikniği uzaktan izleyen Hakan ise Züleyha ve Fikret’in yakınlığına bir hayli bozulur.

Hakan ve Züleyha aşkı başlıyor

Züleyha'yı yemeği çıkaran Hakan ilanı aşk eder. Bunun ardından Züleyha şaşkınlığını gizleyemez iken Hakan onu şaşırtan ikinci hamleyi yapar. İkilinin öpüşmesi aşka doğru adım atılmasına sebebiyet verir. Yılmaz ve Demir aşkının ardından Züleyha şimdi de yeni bir aşk ile sınanacaktır. Fikret, Züleyha ve Hakan’ın bir araya gelmesinden dolayı rahatsızlık duyar. Fikret dışında Betül de bu aşktan rahatsız olacak.

Züleyha ve Betül bir kez daha karşı karşıya gelir

Demir’in ölümünün ardından Hakan Züleyha'yı sakinleştirmeye çalışır. Aldığı haber karşısında sarsılan Züleyha yasa girer. Son yolculuğuna uğurlanan Demir’in ölümü hakkında Hakan yeni bir gelişme öğrenir. Betül ve Abdülkadir ise Züleyha ile tartışarak bundan sonuç alamadıklarından dolayı taktik değiştirme kararı alır. Hırsına yenik düşen Betül, Züleyha'nın hafife alınmayacağının farkına varır. Betül, Züleyha'yı hem Hakan'dan hep ne Fikret'ten kıskanır. Şermin’in dolduruşuna gelen Betül Züleyha’ya karşı iyice bilenir. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşacak.