Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Yeniden Yaprak Dökümü Başladı! Ünlü Oyuncu Diziden Ayrılma Kararı Aldı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Yeniden Yaprak Dökümü Başladı! Ünlü Oyuncu Diziden Ayrılma Kararı Aldı!

Fikret'in diziden ayrılması bekleniyor. Furkan Palalı bir anda diziden ayrılacak mı? Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızı için şok iddialar ortaya atıldı. Özellikle de Fekeli'den sonra bu gelişme beklenmiyordu. ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Furkan Palalı rüzgarı esiyor.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı Twitter'da yayınlandı. Seyirciler ünlü oyuncunun dizinin en başından beri ekranlarda olması nedeniyle ayrılmasını kabullenemiyor. Furkan Palalı gerçekten ATV dizisinden ayrılacak mı? Eğer bu veda gerçekleşir ise herkesi üzücü bir gelişme bekliyor olacak. Özellikle de Demir Yaman'ın diziden ayrılması büyük bir boşluk yarattı. Bu boşluk nasıl doldurulacak diye düşünülürken bir veda daha gerçekleşir ise işler iyice karmakarışık hal alacak.

Fikret Çukurova'yı Terk Ediyor!

Fikret'in artık Çukurova'da yaşamaya niyeti yok. Bu nedenle dizinin reytingleri sekteye uğrayabilir. Çünkü Furkan Palalı dizinin başrol oyuncuları arasında bulunuyor. Yalnızca Sinan Gümüşoğlu ve Züleyha Yaman ile dizinin devam etmesi mümkün değil. Bu nedenle Fikret Palalı'nın diziden ayrılması beklenmiyor. Bir şekilde hikayenin değişmesi ve izleyicilere ters köşe yapılması muhtemel gözüküyor.

Fikret Palalı Diziden Ayrılır mı?

Ünlü oyuncunun ekranda bulunduğu süreye bakacak olursak, böyle bir vedayı hak etmediği belirtiliyor. Yakın zamanda oyuncunun geleceği hakkında çeşitli gelişmeleri elde edeceğiz. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanında neler yaşanacak göreceğiz.