Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı. Züleyha Şimdi Ne Yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Tüm Gerçekler Ortaya Çıktı. Züleyha Şimdi Ne Yapacak?

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi perşembe gününe damga vurmaya devam ediyor. Dördüncü sezonu ile ekranlara gelmeye devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ise şimdiden merak konusu oldu.

25 Kasım Perşembe akşamı saat 20.00 de 114’üncü bölümü ile ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yine heyecanı doruklara çıkarmaya hazırlanıyor. Hilal Altınbilek ile İbrahim Çelikkol’un başrolünde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni bölüm detayları ile gündeme geldi. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan yeni bölümün kahramanı oldu. Ardından Fikret ile Hakan savaşı daha da ileri seviyeye taşınacak. Ardından bir telefonun gelmesi ile birlikte Kerem Alışık'ın hayat verdiği Fekeli Ağa karakterinin de katili resmen ortaya çıkacak.

Züleyha yeni aşka yelken açıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin önceki bölümünde Hakan, Züleyha'ya duygularını söyledi. Bunun ardından Züleyha, Hakan'dan uzak durmaya çalışsa da bunda pek de başarılı olamadığının farkına varır. Duygularının karşılıklı olduğuna inanan Hakan ise yeni bir mücadeleye girişir. Züleyha'nın kalbini ve güvenini kazanmak için elinden gelen her şeyi yapmaya çalışan Hakan, Fikret unsuru ile karşı karşıya kalır. Ardından konakta yaşanan bir olay ise Hakan'ı kahraman yapar. Züleyha, Hakan'a bundan dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmez. Fikret ise şüphelerinden arınmak için Hakan'ın karısına çıkar. Hakan'ı köşeye sıkıştırmaya çalışan Fikret ağır laflar eder. Ardından konunun Züleyha'ya gelmesi ile birlikte Hakan ve Fikret yumruk yumruğa kavga eder.

Betül ve Fikret el ele verir

Dizinin yeni bölüm fragmanında Fikret ve Betül, Hakan Gümüşoğlu’nu bulmak için bir otele gider. O esnada fotoğrafları çekilince Fikret zor bir durum ile karşı karşıya kalarak yanlış anlaşılır. Dedikoduların yayılması ile Fikret çareyi yeni bir planda bulur. Bunun ardından Lütfiye'ye gelen telefon ile Fekeli Ağa'nın katili de ortaya çıkar. Fekeli’yi öldürenin Abdülkadir Keskin olduğunu söyleyen telefondaki kişinin kim olduğu da merak söz konusu olur. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümü ile perşembe akşamı saat 20.00 de ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.