Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Sürpriz Ayrılık! Bir Zamanlar Çukurova'da en son Oyuncuda Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Sürpriz Ayrılık! Bir Zamanlar Çukurova'da en son Oyuncuda Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılık yaşanacak. ATV dizisinden kimin ayrılacağı ortaya çıktı mı? Murat Ünalmış ve Kerem Alışık'tan sonra sıra Hilal Altınbilek'e mi geliyor? İbrahim Çelikkol'dan da haber gelmedi. İşte dizideki ayrılıklara dair yapılan açıklamalara değineceğiz.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sürpriz şekilde ayrılan oyuncu merak edildi. Pek çok kişi diziden birilerinin ayrılacağını bekliyordu. Özellikle de Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol için bazı iddialar ortaya atılmıştı. Gelinen noktada ATV dizisinden kesin olarak ayrılacak isimler belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden oyuncu kim? İşte detaylarıyla beraber oyuncu ayrılığına ilişkin bazı bilgiler...

Diziden Kimler Ayrıldı?

Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak isim belli oldu. Selin Genç ve Selin Yeninci artık dizide oynamayacak. İki oyuncunun da ayrılacağı konuşulmaktaydı. Ancak bu kadar erken veda etmeleri beklenmiyordu. Daha önce diziden ayrılan başrol oyuncularına rağmen dizi yayın hayatını sürdürmüştü.

Reytingler Düşmemeli

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde hikaye oldukça seviyeli şekilde ilerlemeye çalışıyor. Çünkü reytinglerin ani bir düşüş ile çalkalanmaması lazım. ATV dizisinin hedefi diziyi en az bir sezon daha götürmek. O yüzden Murat Ünalmış ve Kerem Alışık gibi önemli ayrılıklardan sonra dahi dizi yayın hayatına devam edebildi. Altyapısı oldukça sağlam olan diziyle ilgili önümüzdeki günlerde nasıl bir değişiklik olacak göreceğiz.