Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Son Kalan Başrol Oyuncu da Ayrıldı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Son Kalan Başrol Oyuncu da Ayrıldı!

Oyuncu ayrılığı haberiyle sarsılan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, ATV'de finale hazırlanıyor. Dizinin en duygusal anında ayrılan Hilal Altınbilek, herkesi şok etti. Züleyha'nın vurulması sonrasında dizide yaşananlar gözler önüne serildi. İşte Bir Zamanlar Çukurova'da yaşanması beklenen ayrılığa dair detaylar...

Bir Zamanlar Çukurova'da şaşırtan final gelişmesi yaşanıyor. Dizinin son bölümünde ekrana gelenler oldukça şaşırttı. Herkes neler olacağını tartışıyor. Züleyha'nın vurulması büyük yankıya neden oldu. Mehmet Kara'nın tam da her şeyi itiraf ettiği sırada Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Züleyha vuruldu. Başından vurulması nedeniyle yaşamayacağı düşünülüyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Bir Zamanlar Çukurova dizisi final yapacak mı? ATV'de ekrana gelen yapım herkesi şaşırtmayı başardı.

Diziden Final Kararı!

ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yüksek ihtimalle final yapacağı düşünülüyor. Çünkü dizideki gelişmeler bize tam olarak bunu göstermekte. İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Mehmet Kara karakterinin diziyi tek başına sırtlamayacağı aşikâr. Bu nedenle birkaç hafta içerisinde dizinin yayın hayatını sonlandırması beklenebilir.

İzleyiciler Züleyha'ya Üzüldü

Züleyha'nın hayatını kaybetmesi büyük yankı uyandırdı. Pek çok kişi ünlü ismin diziden ayrılmasını beklemiyordu. Şimdi ise Hilal Altınbilek'ten sonra dizide neler olacağı tartışılacak. Özellikle de Demir Yaman'ın vedasından sonra dizide bu tarz şok ayrılıkların yaşanması izleyiciyi duman etti. Bu durumda ATV'den ne zaman final açıklaması gelecek hep birlikte öğreneceğiz.