Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Son Başrol Oyuncuda Diziden Ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Son Başrol Oyuncuda Diziden Ayrılıyor!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda edecek oyuncu şaşırttı. Hiç beklenmedik bir isim diziden ayrılacak. Bu sefer Furkan Palalı'nın yanı sıra başka bir ismin daha vedası bekleniyor. ATV dizisinde hangi oyuncu ayrılacak? Dizi bu gidişle final de yapar. İşte merakla beklenen ayrılığa dair son detaylar...

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'da, geçtiğimiz sezondan beri pek çok isim ayrıldı. Diziden ayrılan oyuncuların yerine gelen isimler de dikkatleri üzerine çekti. Ancak ayrılıklar bir türlü bitmek bilmiyor. Önümüzdeki ay diziden ayrılması beklenen başrol karakteri, seyircileri şok etti. Hangi oyuncu diziden ayrılacak diye sorulmaya başlandı bile. Hikayenin gidişatına göre dizi yavaş yavaş finale göz kırpıyor.

Gülten Diziden Ayrılacak

Gülten karakterine hayat veren Selin Genç'in diziye veda edeceği öğrenildi. Seyirci tarafından sevilen oyuncunun neden ayrılacağı ise merak konusu oldu. Ancak genel olarak diziye veda eden isimlerin hikaye ile bağlantılı şekilde ayrıldığı ortaya çıkıyor. Bu nedenle set içi tartışma veya anlaşmazlık üzerine bir ayrılık gerçekleşmeyecek.

2022 Ocak'ta Veda Edecek

Selin Genç'in Ocak ayında ekranlara veda etmesi muhtemel gözüküyor. Ondan sonraki süreçte dizinin hikayesi nasıl şekillenecek hep birlikte göreceğiz. Ancak bir gerçek var ki 2022 Mayıs ayına geldiğimizde diziyle ilgili final iddiaları daha da artacak. ATV'nin sevilen dizisiyle ilgili en son gelişmeleri yine sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Zeliha ve Hakan arasındaki aşk finali belirleyecek önemli bir gelişme olabilir. Başrollerde oynayan Hilal Altınbilek, İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı dizinin enleri arasında gösteriliyor.