Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Set Karıştı! Murat Ünalmış’ın Kadrodan Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Set Karıştı! Murat Ünalmış’ın Kadrodan Neden Ayrıldığı Ortaya Çıktı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezon hazırlığına başladı. Yayınlandığı günden bu yana yoğun reytinglere sahip olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, herkesi şaşkına çevirecek bir karar ile gündeme geldi. İşte detaylar...

ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesine sahip oldu. Dizi reyting rekorları kırarken başrol oyuncularında kadrodan ayrılması diziden bir şey götürmedi. Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş’in Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosundan ayrılması ile dizi reyting kaybı yaşanmadı.

Alınan bilgiler neticesinde kısa süre önce yaz molası veren Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncu kadrosunda da değişiklik yaptı. Demir karakterine hayat veren Murat Ünalmış kadrodan ayrılma kararı aldı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi final bölümünde Demir Yaman’ın ölmesi ile büyük yankı uyandırdı.

Yetenekli oyuncunun diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı

Yetenekli oyuncunun diziden neden ayrıldığı ortaya çıktı. Oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Murat Ünalmış’ın kadrodan neden ayrıldığı merak söz konusu oldu. Alınan bilgiler neticesinde birkaç ay önce Kerem Alışık ile kavga eden Murat Ünalmış’ın böyle bir karar aldığını iddia ediliyor.

Sette çıkan huzursuzluktan dolayı ayrıldığı iddia edilse bile yetenekli oyuncu Ünalmış’tan henüz bir açıklama gelmedi. Dizi hayranları bu ayrılma sonrası dizinin nasıl ilerleyeceğini kara kara düşünüyor. Fakat Hilal Altınbilek, dizinin yeni sezonunda İbrahim Çelikkol ile başrolü paylaşmaya hazırlanıyor.

Kulislerden alınan bilgilere göre İbrahim Çelikkol, Demir Yaman gibi bir karaktere hayat verecek. Ayrıca dizinin yeni sezon çalışmaları başladı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezona Eylül ayında başlamayı düşünüyor.