Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Peş Peşe Ayrılık! Bir Zamanlar Çukurova Oyuncu Kalmadı..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Peş Peşe Ayrılık! Bir Zamanlar Çukurova Oyuncu Kalmadı..

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da büyük ayrılık yaşandı. Fekeli, diziye veda etti. Ali Rahmet Fekeli ayrılığından sonra dizide çok az başrol kaldı.

Kerem Alışık diziden neden ayrıldı? Ünlü oyuncunun ayrılık nedeninin yanı sıra diziye kimlerin katılacağı da merak ediliyor. İşte dizideki son gelişmeler...

ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Fekeli ayrılığı ile gündeme geldi. Başarılı oyuncunun diziden ayrılması izleyicileri üzdü. Çünkü dizide başrol olarak bildikleri bir o bir de Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha vardı. Yaşanan bu gelişme sonrasında dizide neler olacağı merak edildi. Oyuncu eksikliği, diziye yeni isimlerin gelmesi ile sonuçlanabilir.

Bir Zamanlar Çukurova'dan Neden Ayrıldı?

Ünlü oyuncu Kerem Alışık'ın neden ayrıldığı merak edildi? Ancak, Ali Rahmet Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık'ın bir süredir diziden ayrılacağı konuşuluyordu. Haliyle bu olay sonrası bazı izleyiciler ayrılık haberini beklediklerini ifade etti. Sosyal medyada oyuncunun ayrılmasına üzülenler de vardı. Dizide kritik bir role sahipti. Artık sınırlı sayıda oyuncu ile dizi nasıl devam edecek merak ediliyor.

Dizide Oyuncu Kalmadı!

İbrahim Çelikkol ve Hilal Altınbilek haricinde dizide ön plana çıkan çok fazla oyuncu yok. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oyuncu kalmadı desek yeridir. En kısa sürede diziye yeni oyuncular katılacak. Böylelikle hikaye iyice derinleşecek ve çok daha farklı bir hal alacak. Murat Ünalmış'ın geri dönme ihtimali de sıfırlanınca geriye tek seçenek yeni oyuncu transferi kaldı. Ünlü isimlerle dolu dizide neredeyse tüm başroller bir şekilde diziden ayrıldı.