Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Karar Üstüne Karar! Bakalım Bu Kararlar Diziyi Nereye Götürecek!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Karar Üstüne Karar! Bakalım Bu Kararlar Diziyi Nereye Götürecek!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da kemik izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor.

Ayrıca  perşembe akşamları izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi 21 Ekim Perşembe akşamı 20.00’de 109’uncu bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden beri izleyicileri ekranlara kilitliyor. Dizinin yeni bölümünde Züleyha, Demir’in Hülya’ya yazdığı mektubu buluyor. Bunun ardından Ayten’in söylediği iddialar ise herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. Züleyha, Hülya ile yüzleşmek için İzmir'in yolunu tutuyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde sular durulmuyor

Züleyha'nın İzmir kararını öğrenen Hakan, bu olaya mani olmak için elinden geleni yapar. Bunun ardından yolundan dönmeyen Züleyha ile birlikte Hakan'da İzmir'e gitme kararı aldı. Fikret ise Züleyha’nın İzmir’e Hakan’la birlikte gittiğini öğrenir öğrenmez sinirlerine hakim olamadı. Lütfiye ise Fekeli’nin Isparta’ya gittiğini öğreniyor. Fekeli Ağa'nın ardından Isparta'ya giden Lütfiye, yeni bilgiler öğrenmek için elinden geleni yapar. Abdülkadir, Mehmet Kara’nın gerçek kimliğini saklamak için elinden gelen her şeyi yapar.

Şermin ise Betül'ün kazandığı parayı duyunca mutluluğunu gizleyemez. Paraları harcama derdine düşen Şermin, kendinden geçer. Kendine araba alan Şermin, Saniye'nin dikkatini çeker. Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümüyle perşembe 20.00’de ATV ekranlarında olacak.