Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde İsyan Çıktı! Oyuncular Şaştı Kaldı

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde İsyan Çıktı! Oyuncular Şaştı Kaldı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oyuncu ayrılıklarıyla beraber yeni isimler de katılıyor. Demir Yaman'ın ne zaman katılacağı konusunda bazı gelişmeler yaşandı. Murat Ünalmış, ATV dizisine bir an önce dönmek istiyor. Üstelik izleyiciler de artık ünlü ismi izlemek için sabırsızlanmakta. Kerem Alışık'ın yokluğu hissediliyor.

ATV'de yayınlanan dizinin son bölümlerinde benzer sahnelerin ısıtılarak izleyici önüne konulduğu iddia ediliyor. Demir Yaman'ın döneceği belirtilmişti ancak herhangi bir gelişme yaşanmadı. Aradan geçen haftaların ardından ünlü oyuncunun ne zaman dahil olacağı merakla bekleniyor. Söz konusu gelişmede Murat Ünalmış'ın farklı bir tarz ile karşımıza çıkacağı da belirtildi. Bir Zamanlar Çukurova'da oyuncu transferi büyük ses getirecek.

Murat Ünalmış Ne Zaman Dönüyor?

Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde önümüzdeki haftalarda dönecek. Hilal Altınbilek'in canlandırdığı Zeliha karakteri, Demir Yaman'ı dört gözle bekliyor. Kendisi için oldukça farklı bir yeri olduğundan beklentilerini yitirmemiş vaziyette. Öte yandan İbrahim Çelikkol'un eşsiz performansından da bahsetmeden olmaz. Demir ve Sinan ikilisinin dizide büyük bir fark yaratacağı düşünülmekte.

Kerem Alışık Vedası Üzdü

Kerem Alışık'ın diziden ayrıldığı son bölümle beraber iyice hissedildi. Ünlü oyuncu gittikten sonra Fekeli karakterinin yeri çok arandı. Ancak Demir'in dönmesiyle beraber bu eksikliğin kapatılacağı düşünülüyor. Bakalım ATV dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak...