Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde İşler İstenildiği Gibi Gitmeye Başladı! Sosyal Medya Resmen Sallandı!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde İşler İstenildiği Gibi Gitmeye Başladı! Sosyal Medya Resmen Sallandı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde son dönemde işler istenildiği gibi gitmeye başladı. Eski performansını kaybetmesi pahalıya mal olmuştu. Son dönemde yeni yaptığı transferler sayesinde sosyal medya da fenomen oldu.

Perşembe gecesi ekranlara gelen Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana kemik izleyici kitlesi ile yoluna devam ediyor. Son derece iddialı dizilere karşı reyting savaşı açan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, birinciliği Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisine kaptırdı. İşte detaylar…

ATV’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi sosyal medyada ilk sıraya yerleşti. Fakat alınan bilgiler neticesinde Camdaki Kız dizisi perşembe günü zirveye yerleşti. Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarında ise Bir Zamanlar Çukurova dizisi rakiplerini geri plana itmeyi başardı. Kanal D dizisi Camdaki Kız reytinglerde zirveyi oynadı. Bunun dışında Burcu Biricik’in yer aldığı dizi sosyal medyada ise istenilen sonuçları yakalayamadı.

İki dizi arasındaki savaş sosyal medyaya sıçradı

Alınan bilgiler neticesinde Bir Zamanlar Çukurova dizisi, sosyal medya etkileşiminde ilk sıraya yerleşmeyi başardı.  15. bölümü yayınlanan Camdaki Kız dizisi yine birçok kişiyi ekranlara kilitlemeyi başardı. ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova ise reytinglerde Camdaki Kız dizisinden daha geri planda kaldı. Hilal Altınbilek ve İbrahim Çelikkol’un başrollerinde yer aldığı dizi etkileşimde birinci sıraya yerleşti.

TRT 1’in büyük umutlarla ekranlara taşıdığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı reytinglerde istenilen sonuçları bir türlü elde edemedi. Başrolünde Engin Altan Düzyatan’ın bulunduğu dizi, sosyal medya etkileşimlerinde de geri planda kaldı. Uzak Şehrin Masalı dizisi de ekranlara veda eden projeler arasında yerini aldı.