Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Gizli Aşk Ortaya Çıktı! Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Boş Durmuyor..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Gizli Aşk Ortaya Çıktı! Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha Boş Durmuyor..

Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan ve Züleyha arasındaki gerilim tedirginlik yarattı. Demir'in öldüğü haberinden sonra Hakan eskisi kadar yumuşak değil. ATV'deki dizide önemli bir ayrılığın yaşanması muhtemel. Züleyha'nın önümüzdeki bölümlerde hapse girebileceği vurgulanıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölüm fragmanı izleyicileri hayrete düşürdü. Çünkü bu sefer dizideki olaylar hiç beklenmedik şekilde ilerleyecek. Hakan ve Züleyha arasındaki aşk bir anda ayrılığa doğru dönüşüyor. Peki dizide herhangi bir ayrılık yaşanacak mı? Hakan Gümüşoğlu karakterinin diziye Demir Yaman'ın arkadaşı olarak katıldığı bilinmekteydi. Şimdi ise Demir'in öldüğü gelişmesinden sonra Hakan'ın sonu da yavaş yavaş geliyor. Öyle ki Züleyha'nın hapse girme tehlikesi artarken Hakan hiçbir şekilde hamle yapmamakta.

Hakan ve Züleyha Ayrılacak mı?

Hakan, kısa süre önce Züleyha'ya olan aşkını itiraf etmişti. Ancak ne olduysa artık ikilinin bir arada olmayacağını göreceğiz. İlişkilerinin başlamadan bittiği düşünülüyor. Tüm bunların yanı sıra her iki ismi bekleyen bazı gelişmeler de dizinin kaderini belirleyecek.

Abdülkadir Şantaj Yapacak

Abdülkadir, Hakan ile konuşacak ve belirli şartlar karşılığında Züleyha'yı hapse sokabilecek bilgileri saklayacağını söyleyecek. Hakan ise bu şartları kabul etmeyecek. Ancak Züleyha'nın hayatı söz konusuyken neden böyle bir hamle yapacak bilinmiyor. ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'daki olaylar izleyicilere de anlamsız gelmeye başladı. Artık bu saatten sonra hikaye nasıl bir boyut kazanacak bilinmiyor.