Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Beklenmedik Olaylar Yaşandı! Bakalım Sonuç Ne Olacak!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Beklenmedik Olaylar Yaşandı! Bakalım Sonuç Ne Olacak!

Burak Sağyaşar ve Timur Savcı’nın yapımcılığını gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova dizisi 109. bölümü ile birlikte ekranlara geldi. Dizide geçmişteki sırların ortaya çıkması yeni kararların uygulanmasına neden oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde geçmişe dair sırların ortaya çıkması izleyicileri de bir hayli rahatlattı. Züleyha'nın gerçekleri öğrenmesi ise çok önemli bir gelişmeye neden oldu. Dizi severler Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bundan soruları nasıl ilerleyeceğini de merak ediyor.

Züleyha, İzmir’in yolunu tuttu

Züleyha, Hülya'dan tüm gerçekleri öğrenerek İzmir'e gitmeye karar verdi. Demir ile olan ilişkisini düşünen Züleyha bazı pişmanlıkları Hakan ile paylaştı. Fikret ise Züleyha'nın Hakan’la birlikte İzmir'e gitmesini sinirlendi. Züleyha, Hülya ile yüzleşerek Demir'in yazdığım mektupları okuyunca Ayten’in söylediklerine de emin oldu. Masada kendi fotoğrafını gören Hakan ise ne yapacağını şaşırdı.

Fekeli’nin ölüm nedeni öğrenilecek mi?

Saniye ve Lütfiye, Fekeli'nin ani ölümünün ardından sır perdesini aralamak için elinden geleni yapıyor. Fekeli'nin Mehmet’i sorgulamak adına dükkâna gittiğini söyleyen Lütfiye ve Saniye işin aslını öğrenmeye çalışıyor.  Bunun dışında Abdülkadir ise tüm tedbirleri alarak Lütfiye ve Saniye’nin Isparta’dan ellerinin boş dönmesine sebep oldu.

Şermin, paraya para demiyor

Yamanların servetine sahip çıkan Betül elde ettiği büyük bir parayı Şermin önüne koydu. Parayı gören Şermin araba satın almak için Abdülkadir'in dükkanına koştu. Bunun ardından arabayla konağa giriş yaparak herkesi büyüleyen Şermin, paranın tadını çıkarır. Bu durumda Saniye ise Demir’in Betül’e vekalet verdiğini hatırlar. Ardından Yamanlar Holding’in gıda ihracatı miadını doldurmak üzeredir. Bunun üzerine Hakan ve Abdulkadir sigorta kağıdını ele geçirmek için çabalamaya başlar.