Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Başrol Oyucusunun Fişini Çektiler! Olmaz Denilen Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisinde Başrol Oyucusunun Fişini Çektiler! Olmaz Denilen Oldu!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde olmaz denilen oldu. Oyuncu kadrosunda ciddi değişiklikler yaşandı. Başrol oyuncularından gitmez denilen oyuncu diziye veda ediyor. Hangi oyuncu diziye veda ediyor? Ne zaman final yapacak?

Bomba gibi iddialarla Bir Zamanlar Çukurova dizisinin final yapılacağı ortaya atıldı fakat son açıklamalarda sezon finali yapacağını duyurdu. Sevilen dizinin yeni sezonda ekranlar karşısında tekrardan çıkacağı belirlendi. Başrollerde değişiğiklikler yapan dizi de yeni sezonda hangi ünlü oyuncuların geleceği büyük merak konusu uyandırdı. Diziden ayrılması iddia edilen son oyuncu peki kim?

Sezon Finaline Girecek!

Ekranlar karşısına çıktığı günden beri sık sık ilgiyle takip edilen dizi , büyük bir kitleyi kısa süre içerisinde kendisine hayran bırakmıştı. Her bölümüyle ses getiren dizi 3 yıldır ekranların başında büyük bir hayranlık kazandı sosyal medyada da bir çok paylaşımlar yapıldı. Sette 100 bölümü gerisinde bırakan dizi bir kutlama yaptı. Bir  Zamanlar Çukurova , 10 Haziran`da yayınlanması beklenen bölümü ile sezon finaline gidecek.

Dizide Başrol Devası Geliyor!

Geride bıraktığımız günlerde ise başrol oyuncularında değişiklik yapan dizi , oyucu kadrosuna da yeni eklemeler yapmıştı. Reyting rekorları kıran yüksek bir başarı göstermiş olan dizide yine ayrılık söz konusu olmuş oldu. Diziye veda eden isim kim ? Yeni sezonda hangi oyuncu dizide olmaması bekleniyor?

Nazan Kesal Veda mı Ediyor!

Bir çok iddialara göre diziden ayrılacak olan isim Nazan Kesal olması bekleniyor. Sevda karakteriyle 3. sezonun başında diziye girmiş olan Nazan Kesal diziden ayrılması iddiaları ortaya atılmış oldu. Bu ortaya atılmış iddialara sosyal medya üzerinden tepkiler çok gecikmedi. Diziye can vermiş olduğu kahraman sebebi ile bir çok seyirci tarafından sevilmemiş olan Sevda Karakteri oyuncusu olan Nazan Kesal, Bir Zamanlar Çukurova dizisine veda ediyor.