Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Senaristinden Final Açıklaması!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Senaristinden Final Açıklaması!

ATV'nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova finalle alakalı iddialar devam etmekte. Sosyal medya yapılan paylaşımlar gündem oldu. Başrol oyuncularının diziden ayrılmasından dolayı final mi olacak? Sorusu sorulmaya başladı.

ATV’nin olay dizisi Bir Zamanlar Çukurova hakkında iddialar ve söylentiler atılmaya devam ediyor. Daha öncesinde de oldukça fazla söylenti atılan dizi hakkında yeni bir gelişme yaşandı! Yedinci sezon yayınlanacak mı? Bir Zamanlar Çukurova bitiyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Durumu!

Başrolde Kerem Alışık, Murat Ünalmış ve Hilal Altınbilek’in olduğu dizi hakkında çıkan laflar oldukça can sıkmaya başladı. Bünyesinde özellikle başarılı oyuncular barındıran ve her bölümünde farklı bir olay ile gündeme gelmeyi başaran dizi normalde bu sezonda sona ereceği söyleniyordu. Bu olaydan sonra diziden çıkan birçok oyuncu olsa da girenlerde oldu.

Bir Zamanlar Çukurova 86. Bölüm

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Senaristinden Final Açıklaması!

Yedinci sezonda da ekranlara geleceği iddia edilen dizi hakkında hiç kimseden açıklama gelmedi. Öncelikle senaristi ve yapımcısına gözler çevrilse de sosyal medya üzerinden bile bir şey paylaşılmadığı için seyirciler konu hakkında üzüntülerini dile getirdi. Projeye devam etmeme kararı alan Melike İpek Yalova ve Esra Dermancıoğlu farklı bir dizide yer almayı şimdiden düşündüklerini söylediler.

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Oyuncuları Kimlerdir?

Başarılı oyuncuları barındıran dizide karakteri canlandıran oyuncular şu şekilde sıralanmaktadır; Bülent Polat, Melike İpek Yalova, Esra Dermancıoğlu, Kerem Alışık, Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış ve Aras Şenol yer almakta.