Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Reyting Kurbanı! Camdaki Kız Reytingleri Sömürdü!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Reyting Kurbanı! Camdaki Kız Reytingleri Sömürdü!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi son zamanlarda daha az izleniyor. Önceden her reyting grubunda birinciliği elde eden dizinin artık yalnızca tek bir grupta aktif olduğu görüldü. Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi zirve yarışına ortak oldu.

Bir Zamanlar Çukurova dizisindeki gidişat izleyicileri endişelendirdi. Normal zamanda reyting konusunda oldukça başarılı olan dizinin esamesi okunmuyor. Son haftalarda  Bir Zamanlar Çukurova dizisinin izlenme ve reyting oranları düşmüş vaziyette. Sosyal medyadaki aktifliği ve etkileşimi de düşen dizi sezon finalinde yayın hayatına son mu verecek? 

Bir Zamanlar Çukurova Reytingleri Neden Düştü?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin reyting kaybetmesindeki en önemli nedenin rakip diziler olduğu ifade ediliyor. Normalde dizide bu kadar fazla reyting kaybının yaşanmaması gerekiyordu. Ancak yeni yayın hayatına başlayan bazı dizilerin ATV kanalında yayınlanan diziyi bir hayli zor duruma soktu.

Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs Farkı!

Camdaki Kız ve Bir Zamanlar Kıbrıs dizilerinin yayın hayatına başlamasıyla beraber izleyici kitlesinin önemli bir bölümü bu iki diziyi izlemeye başladı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi ile TRT 1'in sevilen dizisi Bir Zamanlar Kıbrıs'ın çok izlendiği belirtiliyor. Reyting sıralamalarına da baktığımızda iki önemli projenin aktif şekilde takip edildiği görülüyor 

Bir Zamanlar Çukurova Bitiyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova'nın bu reyting kaybıyla  beraber senaryosunda değişiklik yapacağı ve yayın hayatına son vereceği iddia edildi. Sevilen dizinin git gide daha da düşen reytingler ile daha fazla devam etmesi beklenmiyor. Ayrıca ATV kanalının yeni bir projeyi yayına sokabileceği de gündemde. Akıncı dizisiyle beraber Bir Zamanlar Çukurova'nın da final yapabileceği belirtildi. Peki dizi final yapacak mı? Önümüzdeki haftalarda dizinin gidişatına göre verilecek kararla son dakika gelişmelerini öğreneceğiz. Adından da anlaşılacağı üzere Çukurova'da geçmekte olan dizi, diğer pek çok dizi gibi geçmişi anlatıyor. Çukurova'nın geçmişinden bahsettiği için tarihi esintilerin yer aldığı bir yapım oldu. Başrollerinde Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık ve Hande Soral gibi oyuncular oynadı. Dizinin kaliteli bir geçmişe sahip olduğunu senaryo ve oyuncu kadrosundan da anlaşılabilir.