Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Rekora Koşuyor! Dizi Yurt Dışında Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor!

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Rekora Koşuyor! Dizi Yurt Dışında Ekranlara Gelmeye Hazırlanıyor!

ATV ekranlarının en başarılı yapımlarından Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni sezonunda da heyecanlı gelişmeler izleyiciyi bekliyor. Diziye dair her şey detaylarda...

3 sezondur ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yayınlandığı günden bu yana büyük başarı elde etti. Ayrıca Bir Zamanlar Çukurova dizisi sadece Türkiye’de değil yurt dışını da büyük hayran kitlesi oluşturdu. Birçok ülkede yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni sezonu ile de izleyiciyi heyecanlandırmayı başardı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yurt dışına açıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yurt dışına açıldı! Kulislerden alınan bilgiler neticesinde Bir Zamanlar Çukurova dizisi yurt dışında da büyük izleyici kitlesine sahip oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisi dışında Aşk-ı Memnu, Fatmagül’ün Suçu Ne? Kara Sevda ve Muhteşem Yüzyıl dizileri de yurt dışında yoğun ilgi görmüştü. Ayrıca Türk dizileri yurt dışında yoğun ilgi ile karşılanıyor. Son zamanların en popüler dizileri arasında bulunan Bir Zamanlar Çukurova dizide bunların başında yer alıyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin dışında ekranların romantik komedi dizisi olan Sen Çal Kapımı da Avrupa ülkelerinde yoğu ilgi ile takip ediliyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonu büyük merak uyandırdı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonu büyük merak uyandırdı. Başrol oyuncularının diziden ayrılmasının ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonu da herkes tarafından merak ediliyor. Dünyanın birçok ülkesinde yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin ne zaman ekranlara geleceği de sorgulanıyor. Dünyanın birçok ülkesinde önemli bir kriteri paylaşmayı ihmal etmedi. Bitter Land ismi ile ekranlara taşınan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, Türkiye dışında yayınlanan ülkelerde de reyting rekorları kırdı.

İspanya’nın en önemli kanallarından birinde Bir Zamanlar Çukurova dizisi için çok güzel söylemlerde bulunuldu. Hilal Altınbilek’in başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Çukurova dizisi üç başrol oyuncusuna veda etti.